Лек сън - 15 таблетки
15%
Онлайн промоция
Успокоителни и продукти за безсъние

Лек сън - 15 таблетки

11.22 лева
13.2 лева

Лек Сън® е хранителна добавка, предназначена за хора, страдащи от безсъние и проблеми със съня, като трудно заспиване, нощни събуждания, краткотраен и повърхностен сън, състояния на леко нервно напрежение. Препаратът е предназначен за традиционна употреба при указаните показания и ефективността му се базира единствено на дългосрочна употреба и опит с основните съставки:

  • Екстракт от корен на валериан (дилянка) – има седативни свойства и действа успокояващо в случаи на нервно напрежение и трудности със заспиването, главно нервни. Възстановява състоянието на психическата релаксация. Ефективно средство за защита при безсъние, поради нервно напрежение и възбуда. Това намалява времето, необходимо за заспиване, сънят е по-продължителен и се намалява времето на бодърстване през нощта, което подобрява качеството на съня.
  • Екстракт от маточина - спомага за поддържане на положително настроение и за намаляване на напрежението, улеснява релаксацията и спомага за поддържане на здравословен сън.
  • Магнезий + витамин B6 – тази комбинация спомага за правилното функциониране на нервната система и за поддържане на нормална психологическа функция.
  • Магнезий – също така спомага за намаляване на умората и отпадналостта.