Гринтус сироп за деца
17%
Грип, простуда и кашлица

Гринтус сироп за деца

12.49 лева
15.05 лева

ГРИНТУС Сироп за деца за суха и влажна кашлица / GRINTUSS pediatric syrup in treating cough действа чрез създаване на защитен слой с "преграден ефект", който успокоява кашлицата и защитава горните дихателните пътища.

ГРИНТУС Сироп за деца за суха и влажна кашлица е със специално разработена формула, за да прилепне към лигавицата и по този начин да ограничи контакта с външни дразнещи агенти.

Същевременно способства за овлажняването на лигавицата и втечняването на бронхиалния секрет, улеснявайки неговото отделяне.

GrinTuss е произведен на основата на растителни функционални съставки. Чрез иновативни процеси на екстрахиране и концентриране се запазва целостта на фитокомплекса и това гарантира 100% натурална формула.

Лиофилизираните екстракти от теснолистен Живовляк, цвят на Гринделия и цвят на Хелихризум, притежават слепващи и защитни за лигавицата свойства, благодарение на действието на различни растителни субстанции, като клей, гума и смоли.

Медът, присъстващ във формулата, има защитно и успокояващо действие, като придава на сиропа приятен вкус, предпочитан от децата.

От
1.10.16
До
31.10.16
ABOCA
Производител
Русе