Oral B Промо комплект
10%
Онлайн промоция
Грижа за устата

Oral B Промо комплект

119.12 лева
132.35 лева

Комплектът съдържа:

  • 1 брой от продукта Oral B Електрическа четка за зъби Pro 2000 3D Action
  • 1 брой от продукта Oral B 3D White Lux Избелваща вода за уста x500 мл.
  • 1 брой от продукта Blend-A-Med 3D White Lux Избелваща паста за зъби x75 мл.
  • 1 брой от продукта Blend-A-Med 3D White Lux Интензивна избелваща паста за зъби x75 мл.

Oral B Pro 2000 3D Action Electric Toothbrush представлява страхотна електрическа четка за зъби, която осигурява пълноценна грижа за устната кухина, като почиства плаката по зъбите и венците, дори и на трудно достъпните места, като оставя зъбите чисти и гладки, дъхът свеж, а усмивката ослепителна. Електрическата четка на Орал Б притежава 2 режима на работа, първият режим се грижи за почистването на зъбите, а втория за добрата хигиена на венците. Кръглият накрайник извършва въртеливи и пулсиращи движения и отстранява много повече плака от обикновенните ръчни четки. Влакънцата му, поставени под ъгъл от 16 градуса обгръщат всеки зъб и го почистват от основата до върха. Режимa "Dаily Сliеn" е предназначен за ежедневното почистване, a "Gum Саrе Gеntly" ще се погрижи за венците. Резултата е осезаема чистота и гладкост, съчетан c естествено бяла усмивка. Четката притежава сензор за налягане, който светва при твърде голям натиск и по този начин предотвратява прекомерно триене на емайла и раздразнение на венците. Продукта притежава специален таймер, който ще ви помогне да четкате зъбите в препоръчаното от стоматолозите време, за най-добри резултати.


Внимание: Преди употреба внимателно прочетете инструкциите за употреба, които ще намерите в комплекта.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.


Oral B 3d White Luxe Mouthwash представлява избелваща вода за уста, която осигурява цялостна защита на зъбите, венците и устната, като ги оставя гладки, чисти и защитени, а усмивката ослепително бяла. Водата за уста на Орал Б предотвратява появата на зъбен камък и допринася за укрепването на зъбния емайл. Продукта премахва всякаква плака по зъбите и венците, дори и на трудно достъпните места, което осигурява цялостна защита и предотвратява появата на кариеси. След употребата ѝ устната кухина е перфектно почистена от плака и бактерии, а зъбите по-бели от всякога.


Blend-A-Med 3D White Lux Perfection Toothpaste представлява избелваща паста за зъби с 3D технология, която възстановява белотата на зъбите без да вреди на емайла, като ефективно премахва петната от вино, кафе, цигари и други оцветяващи вещества и оставя ги оставя чисти, гладки и с приятен и свеж дъх. Избелващата паста за зъби на Блендамед изсветлява зъбите чрез "отключване" на упоритите петна, образувани върху повърхността на емайла. Перлите в пастата за зъби се разтварят и предпазват от появата на нови. След употребата на продукта усмивката е блестящо бяла, а дъха ледено свеж.


Blend-A-Med 3D White Lux Whitening Accelerator Toothpaste представлява интензивно избелваща паста за зъби, която има 3-пъти по-силна 3D технология, която ефективно премахва всички замърсявания и петна по зъбите и ги прави блестящо бели без да нарушава емайла, като същевременно ги защитава от поява на кариеси. Формулата на пастата за зъби на Блендамед съдържа висока концентрация на активни полифосфати и частици от силициев диоксид , които допринасят за постигането на 3D избелващ ефект. Зъбите cе запазват бели за по-дълго, тъй катo "Whitеning Ассеlеrаtоr" защитава емайла от повторно оцветяване. След употребата на пастата оцветяването е елиминирано, а на усмивката ѝ е възвърната белотата.

От
8.12.16
До
31.12.16
BRAUN
Производител