ДУО-ПАКЕТ 1+1 ПОДАРЪК VitaGold, Urohelp 36 / Урохелп 36 - за уринарен тракт и бъбреци
50%
Онлайн промоция
болести на обмяната урологични проблеми Здравословно и диетично хранене

ДУО-ПАКЕТ 1+1 ПОДАРЪК VitaGold, Urohelp 36 / Урохелп 36 - за уринарен тракт и бъбреци

6.32 лева
12.64 лева

Формула в подкрепа функцията на бъбреците и уринарния тракт.

Под формата на капсули.

Съдържа натурални екстракти от Бяла бреза, Мечо грозде и Червена боровинка.

Облекчава бързо и трайно дискомфорта в уринарния тракт - парене; често, затруднено и болезнено уриниране.

Подпомага поддържане нормалното състояние на пикочните пътища и функцията на бъбреците.

Освобождава пикочните пътища от болестотворни бактерии и микроорганизми.

Притежава антисептичен и диуретичен ефект.

Усилва защитните сили при инфекции на уринарния тракт.

Хранителна добавка.

Производител - Селур Фарма за Вита Голд, България.

 

  Urohelp 36 е иновативен продукт на VitaGold. Разработен в грижа за бъбреците и отделителната система. Подкрепя тяхната функция и действа диуретично. Уникална формула, създадена на основата на три от най-силните лечебни растения в борбата с инфекциите на уринарния тракт.

Мощна комбинация от Червена боровинка, Бреза и Мечо грозде, която подпомага нормалното състояние на пикочните пътища и функцията на бъбреците. Потиска развитието на патогенни микроорганизми и бактерии.

Червената боровинка е мощен антиоксидант, предпазващ клетките и тъканите от преждевременно стареене, като елиминира негативното влияние на свободните радикали. Но най-ценното й и уникално действие е адхезионният ефект върху бактерията Е.коли /основен причинител на цистита/, т.е. не допуска прикрепянето на болестотворни бактерии към стените на пикочните пътища и пикочни мехур. Поради това й уникално действие, Червената боровинка е призната като единствения плод, който е средство намаляващо адхезията на бактериите Е.коли по стените на пикочните пътища.

Бреза - екстрактът от брезови листа подпомага организма във борбата с патогенните бактерии, като спомага тяхното елиминиране от уринарния тракт. Подобрява отделянето на пикочна киселина, като по този начин възпрепятства образуването на пясъчинки и камъни в бъбреците. Притежава антиоксидантен и диуретичен ефект.

Мечо грозде - лечебно растение познато още от древността, а днес то е основен действащ компонент в лекарствата използвани при възпалителни заболявания на пикочната система. Има доказан диуретичен и антисептичен ефект. Притежава изразено благотворно влияние върху пикочните пътища.

Начин на прием:

По 1 капсула дневно.

Препоръчва се консумация на плодове и зеленчуци, за да се подпомогне алкализирането на урината.

Съдържание в 1 капс. VITAGOLD UROHELP 36:

Сух екстракт от листа на бреза - 233 мг.

Концентриран сух екстракт от плодовете на червена боровинка /25% проантоцианидини/ - 144 мг., съдържание на проантоцианидини - 36 мг.

Сух екстракт от мечо грозде - 55 мг.

Състав: сух екстракт от листата на бреза (Betula alba L.); концентриран сух екстракт от плодовете на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon; 25% проантоцианидини РАС); желатин; сух екстракт от мечо грозде (Arctostaphylos uva-ursi L.); антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

 

 

От
16.2.17
До
16.3.17
SELUR PHARMA
Производител