Bio-Oil  Олио за лице и тяло 60 мл
18%
Грижа за кожа, коса и нокти

Bio-Oil Олио за лице и тяло 60 мл

17.9 лева
21.9 лева

Bio-Oil е натурално масло с бързо абсорбиране, което подпомага подобряването вида на кожата при белези, стрии и пигментации. Уникалната му формула, с патентована съставка PurCellin Oil™, е доказала ефективността си при дехидратирана кожа и признаци на стареене. 

Био Ойл е изключително ефективен за:

  • подобряване вида на кожата при нови и стари белези. 
  • намаляване на риска от поява на стрии по време на бременност, при бърз растеж в юношеска възраст или рязка промяна в теглото. Подобрява вида на кожата при вече съществуващи стрии.
  • подобряване вида на кожата при пигментации и петна, в резултат на хормонален дисбаланс, след употреба на избелващи продукти или прекомерно излагане на слънце.
  •  спомага за заглаждане на кожата и намаляване на бръчките на лицето, деколтето и тялото.
  •   за дехидратирана кожа, като спомага за възстановяването на естествено съдържащите се в кожата  предпазва от  сушаване на кожата от климатици и отопление.
  • Био Ойл е подходящ за всеки тип кожа, тъй като се абсорбира изключително бързо. Може да се използва по време и след бременност. Действа хидратиращо, прави кожата мека и гладка и има лек натурален аромат.

Формулата на продукта комбинира растителни екстракти (невен, лавандула, розмарин и лайка) и витамини (A и E) в маслена среда. Иновативната съставка PurCellin Oil осигурява пълното абсорбиране на благотворните вещества от растителните екстракти и витамини в кожата. Тя прави консистенцията на формулата лека и не мазна.

Био Ойл не съдържа парабени, консерванти и оцветители.