Parodontax Пастати за зъби
17%
Грижа за устата

Parodontax Пастати за зъби

5 лева
6 лева

Чрез физическото премахване на натрупаните бактерии по протежение на венеца, пастата за зъби parodontax спомага за запазването на зъбите и венците стегнати, като е до 4 пъти по-ефективна* от обикновена паста за зъби при справянето с причините за кървящите венци. Клинично доказано е, че при двукратна употреба на ден пастата помага за спиране и предотвратяване на кървенето на венците.

Пастата за зъби parodontax се предлага в четири разновидности, включително с Флуорид, Ultra Clean, Избелваща, Екстра Фреш и Класик (Без флуорид), за да изберете най-подходящата за вас.

Parodontax Флуорид е разработена специално да спре и предотврати кървенето на венците, да запази венците здрави, зъбите силни и дъха све

Paradontax Ultra Clean премахва бактериите, които могат да причинят кървене на венците, за да запази венците здрави, зъбите силни и да добави чувство на изключителна чистота и свежест в устата

Parodontax  Избелваща нежно премахва петната по зъбите ви, за да възстанови естествената белота на зъбите, като в същото време помага за спиране и предотвратяване кървенето на венците.

Parodontax  Екста Фреш помага за спиране и предотвратяване на кървенето на венците, като в същото време добавя чувство за чистота и свежест в продължение на часове.

Parodontax Без Флуорид не съдържа флуорид, но отново премахва бактериите, причиняващи кървене на венците, като запазва венците здрави, зъбите силни и дъха свеж.