Публикация

Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum предлага поглед към бъдещето на фармацията и медицината

Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum предлага поглед към бъдещето на фармацията и медицината

Събитието събира на 28 март в София, фармацевти, медици, дигитални специалисти и представители на бизнеса


Прецизната медицина, клиничната информация на молекулярно ниво и използването на облачните и IoT технологии са темите, които ще бъдат дискутирани по време на  Digital Transformation Pharmacy 3.0 Forum.

Събитието се организира от списание ENTERPRISE и събира интереса не само на фармацевтичните производители, дистрибутори, аптеките и здравните специалисти, но и на маркетолози, изследователи и представители на иновативните индустрии.

Фармацията е един от бизнес секторите, които са в основата на благосъстоянието на всяко общество. Секторът устоя на кризата през последните години и се развива с възходящи показатели, както в България, така и по света, а лидерите на фармацевтичния пазар са в основата на иновациите в индустрията.

По време на форума, ще бъдат представени:

  • Как се развиват фармацевтичните компании, опериращи в България, на какви дигитални стратегии и иновации се опират, за да бъдат конкурентоспособни
  • Какво е бъдещето на фармацията – нови продукти и производства, нови технологии, човешкият ресурс и маркетингови подходи
  • Как се променя този важен сектор и как се адаптира към новите изисквания на пазара

Сред темите, които ще бъдат разгледани, са:

  • Тенденции във фармацията – прецизна медицина – интеграция на клинична и молекулярна информация за разбиране на биологичната основа на заболяването
  • Фармацията на бъдещето чрез дигитални и технологичните решения – дигитални инструменти, Big Dаtа, облачни услуги и съхранение на данни, Internet of Things (IoT)
  • Големите сделки на глобалния пазар – ще продължи ли да бъде фармацевтичният бизнес двигател на М&A сделките през 2017 г.
  • Потенциалът на България за интелигентен растеж чрез развойна дейност и технологичен трансфер във фармацията

Лектори на форума са:

Д-р Кунчо Трифонов, IMS Health,  д-р Красимира Чемишанска, Amgen България, Maртин Interactive Share, Христо Борисов, Progress (Telerik), Вержиния Тошева, Walmark, представители на Софарма АД, Балкан Сървисис, Аптеки Subra, Фондация Електронно здравеопазване България и Dentsu Aegis Network.

Официални партньори на събитието са Amgen България и БалканСървисис.

Медийни партньори: NetInfo, Vesti.bg, DarikNews, EventsPRO.bg и CredoWeb.

Предварителна програма на събитието: http://pharma17.mysuccess.bg/

Повече информация за форума:  http://pharma17.mysuccess.bg/

Коментари