Публикация

Уъркшоп в Хил клиник с първия в България органичен БИО ФИЛЪР

Уъркшоп в Хил клиник с първия в България органичен БИО ФИЛЪР

Премиерата на революционния био органичен филър Algeness се състоя в Хил клиник. Дерматолозите д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова поставиха продукта на 10 пациента, коригирайки назолабиални и марионетни бръчки, чело, скули и брадичка.


Опитът и уменията на естетичните дерматолози на Хил клиник д-р Валянова, д-р Ванеска и д-р Кожухарова им помогна и при поставянето на новия продукт Algeness - 100% натурален имплант, създаден на базата на агарозен гел (полизахарид). Молекулната и биофизична структурата на филъра изисква уникална техника на инжектиране, съчетана с масаж. От правилното поставяне зависи имплантът да не се усеща на допир, да създаде нужната форма, контур и обем. Уъркшопът беше проведен в Хил клиник под ръководството на Председателя на турското дружество по лицева хирургия д-р Омер Бусем. Процедурата трае повече от обичайното време за поставяне на традиционен хиалуронов филър, но възстановителният период е от няколко часа до няколко дни в зависимост от зоната и броя на поставените импланти.

Algeness е първият в историята на естетичната медицина имплант, съдържащ пречистена агароза, без химикали, разтворители и омрежаващи агенти. Той посреща нуждите от БИО ОРГАНИЧЕН ФИЛЪР на пазара по отличен начин и има всички шансове да стане предпочитан продукт за подобряване на обема, повдигане и естествена корекция на лицето.

Консултациите при естетичен дерматолог в Хил клиник преди поставяне на дермален филър са безплатни, ако запазите час на 02 439 3131

Коментари