Публикация

Освободи се от токсините, докато спиш


Тази древна азиатска мъдрост ни кара да се замислим за качеството на съвременния начин на живот. Заради нездравословното хранене и стреса в нашето тяло се натрупват големи количества отпадни вещества.

За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да запазим балансирана среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот.

Ето някои от симптомите, подсказващи натрупване на токсини в тялото:

Главоболие, депресия, тревожност, безсъние, умора, затлъстяване, запек, лош дъх, целулит, лоша кожа.

Задържани продължително време, токсините може да се складират в черния дроб, телесните мазнини и лимфните възли, вътрешните органи и кожата и може да доведат до здравословни проблеми. Тялото ни естествено се пречиства чрез органите си: бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа. Ние също можем да подпомогнем дейността им чрез серия от методи, които водят до ефективното отделяне на токсините. Английската компания НОВА събра силата на природата и мъдростта на изтока в пътя към пречистване на организма с ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ за ходила.

Ето само някои от ползите, които ще почувствате при употребата им:

- повишаване на енергията и предотвратяване на умората
- освобождаване на токсини, складирани в телесните мазнини и клетки
- намаляване на задържането на течности в тялото
- подобрен метаболизъм и имунна система
- намаляване на стреса с емисията на негативни йони
- подпомага по-доброто кръвообращение
- облекчаване на болките в мускулите
- по-добър и качествен сън.

ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ на НОВА съдържат уникални естествени съставки. В състава влизат турмалин, дървесен оцет (течност, получена при втечняване на газ от безкислородното горене на дърветата (бамбук), декстрин и хитозан.

Рефлексологията е древно азиатско изкуство, което се основава на предположението, че телата ни са отразени в умален вид в стъпалата и дланите ни и че масажирайки тези "рефлексни точки", можем да подобрим цялостното си здравословно състояние. Чрез въздействие върху съответните рефлекторни точки на стъпалата се влияе върху съответстващите вътрешни органи. Японците и китайците още от древността вярват, че здравето е директно свързано с ходилата, тъй като съдържат нервни окончания, съответстващи на всяка част от тялото. Стимулирането на тези рефлекторни зони подпомага отделянето на токсините от съответните вътрешни органи.

Препоръки за употреба:
Изпийте чаша вода, за да подпомогнете тялото в елиминирането на токсините. Слагайте пластирите през нощта, което ще подпомогне изпотяването. Стимулирането води до засилено кръвообращение, което подпомага тялото в разграждането на отпадните молекули и освобождава блокирането на кръвообращението и лимфната система. Токсините се изхвърлят под формата на пот през ходилата, която се абсорбира от пластирите. За да оптимизирате резултатите, спазвайте балансирана диета, която включва плодове, зеленчуци и риба.

Лесни за употреба:
Измийте и подсушете ходилата. Сложете НОВА ДЕТОКС ПЛАСТИР на всяко стъпало един час преди лягане и оставете да действат през цялата нощ. Естествените съставки стимулират рефлекторните точки и подпомагат освобождаването на токсините от тялото.

1. Отлепете гърба на големия адхезивен пластир.
2. Отворете запечатания пакет и залепете лепенката с напечатаната страна към адхезивния пластир.
3. Сложете адхезивния пластир на пода със залепващата страна нагоре и стъпете твърдо върху него.
4. Силно притиснете пластира към ходилото. Повторете същия процес и на другото стъпало.

ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ могат да се ползват по два начина :
1. За обща дезинтоксикация - поставете по един пластир на всяко стъпало, най-добре през нощта и най-малко за 8 часа.
2. За облекчаване на болки - пластирът се поставя върху болното място, препоръчително вечер.

Базирани на принципите на рефлексологията - 5000-годишно японско и китайско изкуство на лечение, ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ на НОВА подпомагат освобождаването на токсините от тялото и ви карат да се чувствате по-добре. Те осигуряват лесен и ефективен начин за подпомагане на процеса на дезинтоксикация на тялото. ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ на НОВА подпомагат тялото да се освободи от токсините по лесен, естествен и безопасен начин. Когато поставите пластирите, може да почувствате затоплящо усещане и уникалната комбинация от естествени съставки започва да действа. Естествените съставки включват прах от турмалин и дървесен оцет (известни с пречистващите си свойства).

Турмалинът е минерал, за който е известно, че излъчва инфрачервена топлина и негативни йони. Смята се, че те водят до вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове). Това подпомага кръвта да нахлува по-бързо и се смята, че подпомага отделянето на токсини от тялото, което ни помага да постигнем по-добро здраве и физическо състояние.

Видими резултати

Когато свалите пластирите на сутринта, цветът им ще бъде променен, тъй като естествените съставки са реагирали с тялото.

ДЕТОКС ПЛАСТИРИТЕ за ходила на НОВА са лесен, ефективен и безопасен метод за дезинтоксикация и премахване на токсините от тялото. Те подпомагат естествените процеси на пречистване на черния дроб, бъбреците, панкреаса и далака. Подпомагат отделянето от тялото и на токсични вещества, на които сме изложени от все позамърсената околна среда.

Коментари