Публикация

Успешна комбинация от апаратура и методология лекува неоперативно гръбначни заболявания

За по-малко от година в сферата на медицинските услуги в България, Американска клиника за гръбначни заболявания спечели репутацията на професионално и отговорно лечебно заведение. Ситуирана в София, клиниката е от полза за пациенти от цялата страна


За по-малко от година в сферата на медицинските услуги в България, Американска клиника за гръбначни заболявания спечели репутацията на професионално и отговорно лечебно заведение. Ситуирана в София, клиниката е от полза за пациенти от цялата страна – изключително много са хората, които търсят услугите на професионалистите, работещи в нея.

През изминалите месеци специалистите, които се грижат за пациентите в Американска клиника за гръбначни заболявания доказаха, че далеч не е необходимо лечението на проблемите на опорно-двигателната система да бъде оперативно, болезнено и последвано от продължителна физиотерапия. Напротив – екипът утвърждава методите на хиропрактиката и неинвазивните процедури на лечение като изключително аргументирана алтернатива на традиционното лечение. Доказателство за това са множеството успешно проведени терапии и споделените от пациенти истории на техните заболявания, намерили своето лечение.

Споделяйки за дългогодишните проблеми, които са изпитвали в гърба и крайниците, за нестихващата болка и промяната на ежедневието им в резултат на влиянието й, пациентите разказват колко щастливи се чувстват от проведеното лечение и отношението на екипа на клиниката. "Искам единствено да благодаря за страхотното отношение на целия персонал. Със сигурност бих препоръчала Американска клиника за гръбначни заболявания на свои близки с подобни проблеми, защото лечението дава положителни резултати", споделя Петя Петрова от София. На нейното мнение е и Иван Димитров, който след тримесечно лечение на дискова херния се чувства съвсем различно: "Много съм доволен и бих казал, че съм на 95% отново здрав. Бих препоръчал Американска клиника за гръбначни заболявания, защото това е единственото място, на което ми помогнаха."

Американска клиника за гръбначни заболяванияМетодите на хиропрактиката успяват да помогнат дори там, където традиционната медицина категорично е безсилна. Един от пациентите на Американска клиника за гръбначни заболявания страда от сериозни болки в гърба след претърпяно пътно-транспортно произшествие. След неуспешни опити за лечение чрез медикаменти и физиотерапия, господинът на 43 години се обръща към специалистите в клиниката и на по-късен етап споделя: "Много съм доволен от лечението. С удоволствие бих препоръчал хиропрактиката, дори вече го направих на няколко пъти. Убеден съм, че бихте могли да помогнете на много хора. Бих искал да изразя удовлетворението си от отношението на целия екип на клиниката, проявата на лично внимание към процеса на лечение и прогреса ми."

Стандартното лечение на сколиоза в Американска клиника за гръбначни заболявания има за цел да облекчи болката, да стабилизира и да намали изкривяването. Да възстанови здравословното състояние без хирургическа намеса и без носене на корсет. Използваната успешна комбинация от единствена за Европа апаратура и методите на хиропрактиката обхваща всички проблеми, които пациентът има от холистична гледна точка. Това означава, че всички казуси се разглеждат не само от хиропрактик, но също така и от екип от лекари.

Нехирургичната програма за лечение в Американската клиника за гръбначни изкривявания е с продължителност от два до четири месеца, а може и да е в интензивен модул от една до две седмици. Клиниката предлага и амбулаторно лечение, което е алтернатива на носенето на корсет.

Клиниката стартира социална кампания за превенция проблемите на опорно двигателната система в партньорство със Сдружение "Спорт, превенция и здраве" и Столична Община. В хода на кампанията вече са прегледани ученици от 6 столични училища, а родителите им имат възможност да получат детайлна информация за необходимите мерки на превенция.

" }-->

Коментари