Публикация

Месец на репродуктивното мъжко здраве

Месец на репродуктивното мъжко здраве

Безплатни спермограми в инвитро клиника „София“, необходимо е предварително записване по телефона


Дидо от Д2 е лице на кампанията за мъжко репродуктивно здраве „Смелостта не е битка с дракони, смелостта не иска жертви. Смелостта е да застанеш лице в лице с проблема и да го решиш. Бъди смел, провери... Провери себе си и своите репродуктивни възможности“. 

С този призив за втора поредна година Асоциация „Семейно здраве – Моето дете“ съвместно с инвитро клиника „София“ организират месец на мъжкото репродуктивно здраве. 

След предварително записване на тел. 0700 185 86 през целия април желаещите мъже ще могат да направят безплатна спермограма в клиниката, която се намира в Студентски град.

През миналата година кампанията беше подкрепена от спортиста Йордан Йовчев, който призова мъжете да обърнат повече внимание на своите репродуктивни възможности. 

Тази година към инициативата се присъединява фронтменът на Д2 – Дидо. Целта е да се повиши ocвeдoмeнocттa нa oбщecтвoтo зa peпpoдyĸтивнoтo здpaвe, зa превенцията и лeчeниeтo нa мъжĸия cтepилитeт. Да накара повече млади хора да се изследват, за да може ако има проблем - той да бъде овладян на време.

Бъдете смели. Проверете се, призовават организаторите.

Коментари