Публикация

Отоневрологични дни в Медицински център „Галилео“ - град Плевен

Отоневрологични дни в Медицински център „Галилео“ - град Плевен

Консултациите ще се проведат на 27 и 28 април 2017 г. от 10 до 17 ч. в МЦ „Галилео” в град Плевен на ул. „Дойран“ № 65, ет. 1 само след предварително записване. Телефонът за записване е 064 83 24 47, всеки делничен ден от 9 до 14 ч.


Екипът на Медицински център „Галилео” в град Плeвен организира отоневрологични дни за безплатно консултиране на пациенти със световъртеж и шум в ушите.

През пролетта зачестяват оплакванията от световъртеж, нарушение в равновесието и шум в ушите във връзка с промените, които настъпват в организма след продължителните зимни месеци. Тези оплаквания често се провокират от вирусни инфекции, физическо или психическо натоварване, нестабилно кръвно налягане, метаболитни нарушения, изменения в шийните прешлени и др.

Целта на тези консултации е да помогнем на пациентите, като установим вида на отоневрологичното нарушение /периферно, централно, комбинирано/ и причините, които го предизвикват. Това е от значение при определяне на адекватна, щадяща терапия, която освен медикаменти включва хранителен режим, упражнения за трениране на вестибуларния апарат и релаксация.

Приканваме и колегите общопрактикуващи лекари, които най-добре познават здравословните проблеми на своите пациенти да консултираме и обсъдим проблемни случаи.

Консултациите ще се проведат на 27 и 28 април 2017 г. /четвъртък и петък/ от 10.00 до 17.00 ч. в МЦ „Галилео” в град Плевен на ул. „Дойран“ № 65, ет. 1 само след предварително записване.

Телефонът за записване е 064 83 24 47, всеки делничен ден от 9.00 до 14.00 ч.

Очакваме ви с готовност да бъдем полезни за вашето здраве!

 

 

Коментари