Публикация

ДиабеФор Протект и ДиабеФор Глюко са на ваша страна в борбата с диабета

Изцяло натурални и без странични ефекти, те дпомогнат организма в битката с предиабета и същинското заболяване


 

Диабетът  обикновено  се развива години наред и знаците, които дава, остават незабелязани. Често се диагностицира  чак когато се появят усложненията. Затова е необходимо да бъдем информирани и да осъзнаем  как начина на живот, който водим, има пряко отношение към здравословното ни състояние . А диабетът е пряко  свързан  с влошеното качество на живот – недобри хранителни навици, лоша или нулева  двигателна активност, постоянно излагане на стресови фактори – всичко това е част от ежедневието ни.

Големият брой неразпознати случаи е важна предпоставка за закъсняло  лечение, вследствие на което се развиват усложнения. Най-често се открива диабет при пациентите във възрастовата група 40-59 г., плашещото е, че  се наблюдава подмладяване на заболяемостта.

По данни на Международната диабетна федерация диабетът е едно от най-бързо прогресиращите заболявания в света. Специалистите прогнозират, че в близките години то ще стане истинска пандемия. Честотата му  е 8,3% и се очаква да  надмине 10% към 2035 г.

Добрата новина е, че на българския пазар има 2 нови продукта, които ведно с промените в начина на живота, да подпомогнат организма в битката с предиабета и същинското заболяване – ДИАБЕФОР ГЛЮКО И ДИАБЕФОР ПРОТЕКТ – изцяло натурални и без странични ефекти.

Повече за продуктите може да прочетете ТУК

 

Коментари

DiabeFor Gluco
21 апр 2017 11:49

Здравейте, Димитър! Благодарим ви за вниманието и въпроса. ДиабеФор Глюко е с основна съставка екстракт от дървото Птерокарпус Марсупим - билка, традиционно използвана за регулиране на кръвна захар и тегло в източната медицина. Освен с влиянието си върху самите бета клетки на панкреаса и стимулиране производството на инсулин, Птерокарпус действа върху чувствителността на самите рецептори в клетката към инсулина. Това означава, че освен при диабет дип две, продуктът е изключително подходящ при предиебат и инсулинова резистентност. Освен това има клинични проучвания за благотворното действие на екстракта върху нивата на холестерол, триглицериди и повишено тегло. Относно ДиабеФор Протект - това е продукт, насочен към органите и системите, най-често натоварени и белязани с усложнения, следствие високите нива на кръвна захар. Подбрали сме 6 растителни есктракта и натурални съставки, които да подпомагат нормалното функциониране на тези органи и системи. Продуктът може да се приема, както от диабетно болни (първи или втори тип), така и за антиоксидантна защита, добро кръвообращение и детоксикация на организма, като цяло. И двата продукта са изцяло натурални. Не съдържат синтетични оцветители, консерванти и животински продукти. Не притежават странични ефекти и могат да се приемат дълго време. Желаем Ви здраве и усмихнати дни! Повече информация можете да намерите на botanic.bg

Здравейте,какво е предимството на продуктите, сравнени с други на основата на канела? А също и спрямо тези, съдържащи алфа липоева киселина. Ще повлияят ли положително на пациент с кръвна захар около 7-8 и след колко дълъг прием?