Публикация

В МБАЛ Доверие висококвалифицирани специалисти осигуряват европейски стандарти на лечение и обслужване

В МБАЛ Доверие висококвалифицирани специалисти осигуряват европейски стандарти на лечение и обслужване

МБАЛ Доверие е модерна, европейска болница с девет специализирани отделения за болнична помощ


Клиниката работи с едни от най-добрите специалисти в Европа и разполага с високотехнологично оборудване, за да осигури най-добрата грижа за своите пациенти. Екипът на болницата се гордее не само с професионализма на своите лекари и висококачествената медицинска помощ, която те предлагат, но и с максимално доброто съпътстващо обслужване и системата за обратна връзка от своите пациенти, която гарантира по-добра и качествена грижа.

От съществена важност за добрата диагностика в МБАЛ Доверие са високотехнологичната апаратура и квалифицираните, добре обучени специалисти. Именно за това в болницата непрестанно се  правят дългосрочни инвестиции  за осигуряване на нови технологии, както и за обучението и стимулирането на лекари, които да работят по най-добрия начин. Клиниката разполага с оборудване, което я прави уникална за София и я поставя на нивото на редица елитни болници по света. Медицински комплекс Доверие е една от малкото болници в град София, която може да предложи оперативно лечение със системата за роботизирана хирургия „Да Винчи“ и обучен екип, които да работи с нея.

Здравното заведение също така си партнира и с чуждестранни лекари в различните отделения, в това число и гръцкият специалист д-р Ангелос Сютас, който през 2016 година извърши редица онко-гинекологични операции в МБАЛ Доверие с роботизираната система ,,Да Винчи“. Д-р Ангелос Сютас е акушер-гинеколог и хирург родом от Солун. Завършва медицина в Университетска болница „Каролинска” в шведската столица Стокхолм, където работи и до момента. Завършва и курс за гинекологична ендоскопия и придобива и специалност акушер – гинеколог. Удостоен е с титлата доктор по медицина от Каролинския университет. Сертифициран е още и от Шведското дружество по акушерство и гинекология, като специалист по хирургична гинекологична онкология. От 2008 г. работи като хирург с роботизирана система и е един от водещите в тази област в Европа и света. Извършил е хиляди роботизирани лапароскопски операции и счита, че е възможно да се извърши такава операция и при бременни пациентки с различни видове тумори.

В болница „Доверие“ нееднократно оперира и проф. Йенс Расвайлер - уролог. Той е началник на клиника по урология в Хайлброн, президент e на Европейското дружество по интраренална хирургия и председател на уролозите в Югозападна Германия. Професорът е пионер и водещо име в роботизираната хирургия, извършвал е над 3000 хиляди подобни интервенции с пациенти от различни страни.

Именно специалистите в МБАЛ Доверие са в основата на доброто обслужване и високи стандарти на лечение, които болница успява да осигури на своите пациенти.

При нужда от консултация или преглед, може да запише час на телефон 0700 20 343 или на 02/40 36 100, в сайта на МБАЛ Доверие www.mbal.doverie.bg или на място - гр. София, ж.к. „Овча купел“ 2, ул. „Фридрих Грюнангер“ №2.

Коментари