Публикация

Разнообразие от продукти на Булмедика/Булдентал

Тази година над 200 фирми са директните изложители, очакванията са да бъдат представени над 850 бранда от повече от 50 държави


От 17 до 19 май в Интер Експо Център ще се проведе медицинското изложение Булмедика/Булдентал. Тази година над 200 фирми са директните изложители, очакванията са да бъдат представени над 850 бранда от повече от 50 държави, споделят организаторите. 

Висококачествени импланти и протетични компоненти. Те са леки, здрави, биосъвместими и изработени от титан. Имплантите са клинично доказани от някои от най-задълбочените изследвания в индустрията.

Кислороден коктейл от бъдещето. Коктейлът е за всекидневна употреба, в състава му присъстват медицински кислород с чистота 90-99 % + витамини + минерали + протеини. Влияе положително при различни заболявания чрез подобряване на кръвообръщението, прочистване на кръвта от токсини и нормализиране на микрофлората в червата, забавя процеса на стареене, премахва умората, стимулира умствената дейност.

3D принтери и скенери. Създаването на персонализирани протези изисква висока прецизност с повишено внимание към индивидуалната анатомия на пациента. Точно поради тази причина скенерите са незаменими инструменти в медицината. Скенерът използва структурирана светлина и не създава опасност за здравето на пациента.

Апаратът за изследване на свободни радикали. Това е апаратура за безкръвно изследване на свободни радикали чрез анализ на урина (предпочитано поради своята безболезненост и ниска цена). Изследването им е важно, тъй като те са причина за над 70 вида заболявания, сред които рак, диабет, мозъчни и сърдечносъдови заболявания, остри и хронични възпаления,  ускорено стареене и много други. Регистрира степените на увреда преди късноетапните туморни маркери.

 

Коментари