Публикация

Покана за участие в 10-та юбилейна национална конференция на акушер-гинеколозите от доболничната помощ

Срещата ще бъде проведена от 22.09.2017 до 24.09.2017г. в хотел SOL NESSEBAR RESORT в Несебър.


Уважаеми колеги,

Ръководството на НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ НА АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИТЕ ОТ ДОБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ има честта и удоволствието да Ви покани на ДЕСЕТАТА ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИТЕ ОТ ДОБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ, която ще бъде проведена от 22.09.2017 до 24.09.2017г. в хотел SOL NESSEBAR RESORT гр.Несебър.

Поканени за участие в събитието са както всички акушер-гинеколози работещи  извънболничната гинекологична помощ така и много колеги от болничната помощ у нас.

В научната програма ще бъдат разгледани актуални теми от много области на акушерството и гинекологията, по традиция ще бъде отделено и значимо внимание на интердисциплинарни проблеми свързани със специалността ни.

По време на събитието ще бъде организирано фармацевтично изложение, на което са поканени водещите фармацевтични и инструментални фирми работещи в областта на женското здраве.

Научната програма на конференцията ще бъде изнесена от популярни у нас лектори в гинекологията и други допирни до нея области. По традиция конференцията ще даде възможност за изява и на млади учени, чийто научни разработки бъдат одобрени и реферирани от научния комитет.

 

Председател на Организационния комитет:

проф.д-р Петър Петров,дмн
Председател на НСАГДП

Коментари