Дентално оборудване от АНВИТА
Дентално оборудване от АНВИТА
Дентално оборудване от АНВИТА
02.05.17
Интер Експо Център ЕООД
Интер Експо Център ЕООД
Компания
Дентално оборудване от АНВИТА

Дентално оборудване от АНВИТА

Стол за стоматолог с облегалка и ринг

Дентално оборудване АНВИТА ADL-6. Дентален юнит, окачен  на шарнирно рамо с горни шлангове с възможност за 5 или 6 инструмента. Окомплектован с трипътна ръкохватка, изводи за ел.мотор и скалер, шланг със светлина 3 бр.,  негативоскоп, пневматична спирачка,  подвижна табла под юнита, регулиране на въздуха за всеки инструмент.

Електронен панел за управление движенията на стола с 4 програмируеми положения, реверс и регулиране с визуализация на оборотите на ел. мотора от 1000 до 40000 об./мин., вкл./изкл. на негативоскоп и на вода за плювалник и чаша

Стол за пациента – електромеханичен, с управление на движениията от дентален и асистентски юнит, облегалка и джойстик.

Асистентски юнит с 4  изводи, трипътна ръкохватка и панел за управление. Воден блок с плювалник, хидрофорна система и автономен слюносмукател. Осветително тяло – халогенно или LED POLARIS Италия.

Стол за стоматолог с облегалка и ринг.

Детско дентално оборудване АНВИТА “АНИ”

Дентално оборудване, което АНВИТА разработи специално за малките пациенти. Оборудването е изработено от стъклопласти, а всяка фигура е ръчно рисувана. Комплектите включват: Дентален юнит с горни или висящи шлангове с 5 или 6 изводи, окачен на шарнирно рамо или на карт; Стол за пациента; Асистентски юнит с 4 изводи; Воден блок с плювалник и хидрофорна система; Осветително тяло – халогенно или LED POLARIS Италия; Стол за стоматолог с облегалка и ринг.

Оборудването се окомплектова по поръчка на клиента с периферия, интраорална камера с монитор и рамо, компресор, аспирационна система със сепаратор.

АНВИТА е в зала 2, щанд В3.

Прикачени файлове

Мнения