Публикация

„Мисия здраве“ 2017 привлича посетителите със здравословни, спортни и развлекателни занимания

Изложението представя традиционни и алтернативни методи на медицината


Мисия здравеБезплатни прегледи и консултации в близо 20 области на медицината ще се състоят по време на поредното издание на „Мисия здраве“. Тази година изложението ще се проведе от 2 до 4 юни в Княжеска градина (пред Паметника на съветската армия). То е насочено към здравословния начин на живот, красотата и хармоничното прекарване на свободното време, представяйки различни здравословни продукти.

На щандовете на фирмите и лечебните заведения посетителите ще имат възможността да се запознаят с услуги на традиционната медицина, а също така и множество алтернативни методи за поддържане на добро здраве и добра форма.

През трите дена на събитието ще има богата музикално-развлекателна програма, която ще допълва позитивния заряд . Осигурена е и възможност за спортни и развлекателни занимания, като таекуондо, йога, капоейра, модерни танци, ходене на кокили, тичане в парка, екстремни спортове, волейбол, баскетбол, бадминтон и др. Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.

Изложението е съпроводено и с общественополезни инициативи, като акция по кръводаряване и събиране на подкрепа за борба с различни обществено-значими заболявания.

Тази година един от официалните партньори на „Мисия здраве“ ще бъде и здравната плютформа, свързваща всички участници в сферата на здравеопазването – CredoWeb.

Работно време на изложението:

 02.06.2017 г.  (петък) 12:00-20:00

 03.06.2017 г. (събота) 10:00-20:00

 04.06.2017 г. (неделя) 10:00-16:00

Вход свободен. 

Коментари