Публикация

Какво ще бъде показано по време на Булмедика/Булдентал през тази година

Какво ще бъде показано по време на Булмедика/Булдентал през тази година

За първи път в България ще бъде представен кислороден коктейл, който се счита за напитка на бъдещето. Коктейлът е за всекидневна употреба, в състава му присъстват медицински кислород с чистота 90-99 % + витамини, минерали и протеини.


Вие сте лекар или дентален специалист, който има нужда да е винаги в крак с последните нововъведения в бранша, тогава Булмедика/Булдентал е точното място за вас. Започваме виртуалната обиколка на предстоящото изложение с различно по рода си дентално оборудване за всеки един зъболекарски кабинет. Дентално оборудване АНВИТА ADL-6 и ADV-6  е с дентален юнит, окачен  на шарнирно рамо с горни шлангове с възможност за 5 или 6 инструмента. Продуктът е окомплектован с трипътна ръкохватка, изводи за ел.мотор и скалер, три шланга със светлина,  негативоскоп, пневматична спирачка,  подвижна табла под юнита и регулиране на въздуха за всеки инструмент. Електронният панел за управлението на движенията на стола е с 4 програмируеми положения. Столът за пациента е електромеханичен, с управление на движенията от дентален и асистентски юнит, облегалка и джойстик.

Продължаваме нататък, ред е лекарите да получат информация за продуктите, които ще могат да видят. Тонометър Диатон е професионален уред за безконтактно измерване на очното налягане през клепача с голяма точност. Той не си служи с изискването за анестезия и няма директен контакт с роговицата, а резултатите се показват електронно. Уредът е преносим и има бързо време за измерване, което го прави подходящ за профилактични медицински прегледи. Не изисква специализирана поддръжка и специализирани консумативи. Не е нужно преизчисляване дебелината на роговицата, тъй като не мери през нея. Интересното за този продукт е, че той няма нужда от стерилизация.

Накъде без козметичните продукти?

Красотата изисква поддръжка, а висококачествената швейцарска медицинска биокозметика BELENSA® отдавна е доказала своите качества. Тя е създадени чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Продуктите са произведени в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество. 

Бъдещето се пренася в настоящето от 17 до 19 май 

За първи път в България АБС-ко ще представи кислороден коктейл, който се счита за напитка на бъдещето. Коктейлът е за всекидневна употреба, в състава му присъстват медицински кислород с чистота 90-99 % + витамини, минерали и протеини. Кислородният коктейл влияе положително при различни заболявания чрез подобряване на кръвообръщението, прочистване на кръвта от токсини и нормализиране на микрофлората в червата, забавя процеса на стареене, премахва умората и стимулира умствената дейност. Продуктът е подходящ за домашна употреба, болнични заведения, фитнеси, спа-центрова, хотели и много други.

Булмедика/Булдентал ще очаква всички любопитни посетители от 17 до 19 май с работно време от 9.30 до 18.00 часа. Цената на билета е 5 лева. 

Коментари