Публикация

Разкрасителни масажи за посетителите на Булмедика/Булдентал

Разкрасителни масажи за посетителите на Булмедика/Булдентал

Входът за изложението е 5 лв.


Разкрасителни масажи за посетителите на Булмедика/БулденталСтудентите от специалност „Медицинска козметика“ на Медицинския колеж „Й. Филаретова” ще предоставят възможност на посетителите на изложението Булмедика/Булдентал да се насладят на разкрасителни масажи на лице, ръце и коса.

Преподаватели и студенти ще представят 8-те специалности, изучавани в колежа, с нагледни материали, описващи специфичните дейности на всяка една специалност.

„Попитай експерта“ - всеки ден от 14:00 до 15:00 часа на щанда на „Мододент“ ще имате възможност да се срещнете и да зададете своите въпроси на гостуващи експерти: д-р Софиен Риахи, д-р Ася Петрова и д-р Бояна Бянова.

„АБС-ко“ представя възможността на всеки посетител сам да си приготви кислороден коктейл само за минута, използвайки апаратура и безплатна доза Boliss complex. Фирмата предоставя натурални сокове и чай с различни вкусове за направата на коктейлите и трансформиране в свеж кислороден мус. 

Посетителите ще усетят благоприятното влияние на комбинацията между яденето на кислородни мехурчета и пиенето на натурални биопродукти, редовно сертифицирани от Министерството на здравеопазването на Италия. Потребителят ще усети прилив на енергия, лекота и сила. 

Булмедика/Булдентал ще очаква всички любопитни посетители от 17 до 19 май с работно време от 9:30 до 18:00 часа. Цената на билета е 5 лева.

Коментари