Публикация

Сезонни медикаменти със супер намаления през май в аптеки „Фаркол“

Сред тях са продукти срещу алергии, стомашни проблеми, гъбични инфекции, антиоксиданти, при респираторни заболявания и др. Отстъпките за тях важат през целия месец май и са между 12 и 37% от редовната им цена.


Нови сезонни медикамента са с намаление през месец май в бургаските аптеки „Фаркол“. Сред тях са продукти срещу алергии, стомашни проблеми, гъбични инфекции, антиоксиданти, при респираторни заболявания и др. Отстъпките за тях важат през целия месец май и са между 12 и 37% от редовната им цена.

Продуктите, позиционирани като ТРИ НА ТОП ЦЕНИ са Омепразид, който успешно се ползва при стомашни заболявания – сега на топ цена 4,51 лв., капки за очи при алергичен конюктивит Артелак Ектоин с топ цена 8,95 лв., както и тест за бременнност Билийв – писалка, чиято топ цена е точно 2,99 лв.

От СУПЕР ОФЕРТИТЕ доста изгодно може да купите спрей и гел Фунгофин при гъбични инфекции по кожата, Мерц дражета – познати на дамите като доказан продукт за свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти, Биобаланс – пробиотици за нормализиране на чревната микрофлора за деца и възрастни, Магнера – източник на магнезий за мускулната и нервната система, Диалгин – при болка и температура за деца и възрастни и много други.

НА ФОКУС през май е Алмирал гел, който бързо облекчава болката, отока и възпалението. Той е на специална цена 4,52 лв. през целия месец. Поводът е 10 май – Световния ден на движението за здраве.

Намалените цени и всички продукти в промоция може да видите на www.farkol.bg, във фейсбук страницата на аптеки „ФАРКОЛ“, както и на място в аптеките в Бургас на следните адреси:

Аптека „Бургас“ - бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ - ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ - ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „Славейков“ - ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Аптека „ДКЦ 1“ - бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Коментари