Публикация

Над 100 бременни и майки се събраха на училището на CredoWeb и Токуда

Над 100 бременни и майки се събраха на училището на CredoWeb и Токуда

Събитието продължава онлайн със споделяне на снимки от фотосесията


Над 100 бременни и майки се събраха на специалното училище МАМА и БЕБЕ на 17 май. То се проведе в рамките на изложението БУЛМЕДИКА-БУЛДЕНТАЛ в ИнтерЕкспоЦентър.  Д-р Вяра Константинова от неонатологичното отделение в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда даде ценни съвети на бъдещите родители как да полагат първи грижи за новороденото, как да се ориентират в състоянието на бебето, как да реагират при обичайните постродилни особености и да ги различават от сериозните заболявания. Д-р Костантинова е педиатър и неонатолог с дългогодитен опит. Квалифицирала се е във Великобритания.

Яна Раковска
Яна Раковска, кинезитерапевт
от Болница Токуда

Кинезитерапевът Яна Раковска спечели майките с детайлното описание на масажите, които тонизират и развиват бебето. Тя обясни защо е полезна гимнастиката и как да се прави безпогрешно в домашни условия.

Организаторите от CredoWeb запознаха присъстващите с предимствата, които им дава платформата  -  експертна информация, лесен достъп до специалисти, възможност за дискусии по важни за тях теми, участие в кампании и събития.

Бременните  бяха запознати с основните предимства на продукта огестан като балансирана и изключително полезна комбинация от фолиева киселина. Той е подходящ както при бременност, така и при кърмене и не влияе на теглото. Те научиха, че могат успешно да се спряват със запека с помощта на лаксативния сироп фрутилакс, който е с екстракт от смокиня и слива. Бяха представени и едиствените по рода си на българския пазар биокапки санколик, съставени изцяло от натурални продукти, които успокоява бебешките колики.

Всички участници получиха комплекти от Bioderma, a специалния подарък на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда спечели Мая Савова

Всички участнички в събитието получиха подаръчна кутия с бебешка козметика от ексклузивния спонсор BIODERMA. За първите 20 от регистриралите се имаше комплект мек измиващ гел АВСДерм Гел Мусан, чиято изключително мека формула поддържа баланса на кожата и косата, не дразни очите и има нежен аромат, масажно олио АВСДерм и играчка пингвинче, осигурени също от BIODERMA.

След томбола специалният подарък на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда спечели Мая Савова. Нейното бебе ще получава безплатен пълен ехографски преглед в неонатологията на лечебното заведение.

Събитието  продължава в credoweb.bg, където участниците могат да споделят впечатления, както и снимки от специалната фотосесия, с която завърши училището МАМА и БЕБЕ. 20 от споделилите снимка под събитието и/или на страницата на CredoWeb във Facebook ще получат подаръци, осигурени от BIODERMA.

Коментари

Здравейте, и аз очаквам снимката си с нетърпение! Благодаря за полезната информация!

Благодаря Ви за прекрасните снимки и за полезните лекции.Не успях да кача снимка, не разбрах къде.

CredoWeb
18 май 2017 12:06

Здравейте, всички снимки ще бъдат изпратени лично на и-мейлите, с които всеки участник се е регистрирал в събитието. Изпращането ще започне днес.

Здравейте, къде ще бъдат качени снимките от фотосесията ? Благодаря ви