Публикация

Очаквайте от юни изцяло обновената версия на Кредоуеб

Очаквайте от юни изцяло обновената версия на Кредоуеб

Първата у нас социална платформа за здраве и медицина ще предлага нов, ориентиран към нуждите на потребителите дизайн, а също и повече функционалности


Много скоро Кредоуеб ще достига до своите потребители в изцяло обновена версия, която улеснява намирането на информацията, която ви интересува, лекарите и лечебните заведения, които търсите. Първата у нас социална платформа за здраве и медицина ще предлага нови, по-интересни възможности и функционалности. Всичко това ще бъде достъпно чрез един по-модерен и лесен за използване дизайн.

Основното е разделянето на съдържанието според интересите на потребителя. За лекарите основните интереси - това са специалностите, с които той се е регистрирал. Разбира се, може да заяви интерес към неограничен брой допълнителни специалности. За да може един потребител, независимо от типа профил, да вижда приоритетно съдържанието, което се създава по темите на интерес, той трябва да последва тематичните страници или профилите, където се публикуват такива материали - например за диабет, болести на щитовидната жлеза, различните видове онкологични заболявания и др. Пълният списък с активни теми в Кредоуеб ще намерите в менюто в рубриката "ТЕМИ". За лекарите е на разположение и списъкът с основните специалности.

Същото се отнася и до профилите на лекари, лечебни заведения, организации и институции. Ако искате да виждате редовно какво публикуват те, последвайте техния профил. Така в рубриката "МОИТЕ ИНТЕРЕСИ" в основното меню ще попада и съдържанието, което те създават - статии, видео или снимки. Подходящи медицински специалисти или центрове можете да намерите в каталожната търсачка на сайта. 

Друга важна част от Кредоуеб са дискусиите. Някои от тях са достъпни само за медицински специалисти и са по актуални или специализирани медицински въпроси. Други обаче са отворени и всеки регистриран потребител в платформата може да се включи и да изкаже мнение. 

В рубриката СЪБИТИЯ пък можете да намерите списък с актуални събития в областта на здравето. Всеки регистриран като медицински специалист или експерт потребител може да създаде събитие. 

Както и досега, редакторският екип на Кредоуеб ще продължи и занапред да ви запознава с най-интересното от платформата всяка седмица чрез нюзлетър. Кликването на линк от нюзлетъра автоматично ви логва във вашия профил, което улеснява използването. 

Коментари

Браво!Чудесни нови идеи и рубрики-дерзайте,колеги! С поздрав:Доктор Людмила Костова-Враца