Публикация

31 май - Световен ден без тютюнев дим: Вече не е трудно да откажем цигарите

Ако искате промяна и сте сред тези, избрали здравето и живот без никотин, може да опитате някои от алтернативите за това. Сигурен и без странични действия метод предлага хомеопатията и по-конкретно хомеопатичния специалитет Табакобел


Всяка година тютюнопушенето убива близо 6 милиона души. Вреден навик, потребност, зависимост? Всъщност - лична заплаха, независимо от пол, възраст, раса, образование или култура, водеща до страдание, болест и смърт, съкрушавайки семейства по целия свят. У нас картината е не по-различна. Последното анкетно проучване сред ученици в Бургас показа, че всеки пети ученик се определя като пушач. Данните бяха официално оповестени за Световния ден без тютюнев дим – 31 май.

Всички знаем колко здравословни проблеми предизвиква пушенето. Но знаем също, че животът е поредица от избори. Ако искате промяна и сте сред тези, избрали здравето и живот без никотин, може да опитате някои от алтернативите за това. Сигурен и без странични действия метод предлага хомеопатията. На пръв поглед звучи невероятно, но хората, започнали живота си „на чисто“ благодарение именно на хомеопатия, ще ви оборят. А доверилите се на този алтернативен метод за отказване от цигарите не са никак малко.

„Първото условие е да искате наистина да спрете завинаги цигарите, останалото ще направи Такобел“, казва д-р Ивайло Димитров – хомеопатът, който откри и пръв приложи на практика иновативната хомеопатична комбинация. В продължение на години през кабинета му минават стотици, искащи да се отърват от тежката зависимост към никотина. И ако тогава успешният подход в лечението е прилаган само там, сега може да се ползва от широк кръг желаещи да преборят вредния порок. Уникалният продукт е част от първата българска хомеопатична серия на „Белл Хомеопатия“ и може да се купи от всяка аптека.

ТАБАКОБЕЛ комбинира в себе си 4 активни вещества, които по отделно и заедно повлияват зависимостта към никотин и цигари. Таблетките са изключително ефективни за овладяване периодите на физическа абстиненция, които са най-силни от 1 до 10 ден и на психическа абстиненция, която се проявява между 10 и 40 ден и между 3 и 6 месец след прекратяване употребата на наркотичното вещество. ТАБАКОБЕЛ е подходящ за всеки период от развиването на зависимост към никотина: експериментиране, активно търсене, преподчиняване на ритъма на живот към ритъма на употреба на цигари и при развита пълна зависимост.

Кои са съставките, които могат да се наложат над никотина? Ignatia Amara – помага за намаляване на тревожността, Gelsemium Sempervirens – успокоява нервната възбудимост, Thuya Occidentalis – изчиства бързо токсините от организма, Staphysagria – блокира кризите при отказването на цигарите. Продуктът е изцяло хомеопатичен и няма никакви странични действия. Дамите пък не спират да го хвалят заради супер ефекта му едновременно с възможността да спре цигарите, да не доведе до трупане на излишни килограми.

Коментари