Публикация

20 награди от Avène очакват онези, за които здравето е мисия

20 награди от Avène очакват онези, за които здравето е мисия

Включете се в играта на CredoWeb, споделете видео, участвайте в томбола за награди. Вижте как:


 

От 2 до 4 юни 2017г. пред Паметника на Съветската армия в Княжеската градина се проведе четвъртото издание на изложение "Мисия здраве". Тази година платформата за здраве CredoWeb беше не само активен участник, но и партньор на събитието. 

"Наградата за най-добър лекар на годината спечели интернет" - тази наглед весела шега, която обикаля социалните мрежи, всъщност до голяма степен покрива реалното отношение на хората към здравето и лечението на здравословнте им проблеми. При начални симптоми на неразположение първото, което прави всеки от нас, е да влезе в мрежата и да потърси обяснение, решение, дори да си самоназначи лечение...

CredoWeb e единствената по рода си виртуална здравна платформа и затова нашата мисия на "Мисия здраве" беше да запознаем посетителите с интернет реалностите, как да използват платформата правилно и надеждно да постигнат реални ползи за здравето си - да открият лекар, лечебно заведение, да намерят достоверна информация по теми и проблеми, които ги вълнуват, предоставени от водещи медицински специалисти. 

Провокирахме хората и с наглед тривиалните въпроси: "Какво е здравето за вас?", "Как се грижите за здравето си?", "Кое е най-важното, за да бъдем здрави?". Всеки посетител имаше възможността да изтегли сентенция за здравето и да я прочете пред камера. Получи се едно прекрасно видео (можете да го гледате в края на материала), което освен, че оставя спомен от събитието, ни напомня, че позитивното отношение към живота е неизменна част от здравето на духа и на тялото. Здравето е в нашите ръце.

Изложението вече приключи, но не и мисия здраве, затова ви предлагаме да се включите в нашата игра и да спечелите една от 20-те термални води Avène :

Термална вода  Avène

КАК 

  • Влезте в CredoWeb като регистриран потребител (ако нямате регистрация, можете да я направите ТУК);
  • Намерете видеото, т.е. тази статия и копирайте линка й;
  • Споделете линка като коментар в Дискусия "Мисия здраве" , като напишете своята лична сентенция за здравето.

Периодът на играта е 09-25 юни 2017 г.

На 26 юни от всички включили се ще изтеглим 20 участници, които ще спечелят награда, полезна за здравето - Eau Thermale Avène - една иновация в дерматологията,която успокоява и най-чувствителната кожа, благодарение на двойната си характеристика.

Ако споделите видеото и на личната си страница във Фейсбук с хаштаг #ЗдраветоЕвТвоитеРъце ще получите допълнителен шанс за спечелване на награда - т.е. името ви ще бъде включено два пъти в томболата.

 

 

Срокът на играта се продължава до 25 юни 2017г.

Коментари

здравейте, къде са видеата с печелившите?

Magdalena Angelova Donkova
30 юни 2017 13:32

Къде са целите клипове?

Играта е с удължен срок - до 25 юни включително, наградите ще бъдат изтеглени на 26 юни и ще бъдат обявени на тази страница

Петър Вацов
21 юни 2017 22:50

Поздравявам Ви за проявеното високо чувство за хумор да изпращате съобщение за играта след като тя е приключила и това не Ви е за 1-ви път!!!

Стоянка Пеева
22 юни 2017 08:09

Г-н Вацов, или сте прекалил с алкохола снощи, или сте от вечно търсещите повод за критика. 
Погледнете датата на съобщението. Аз лично участвах в играта. 

Мелек Ахтарова
22 юни 2017 10:59

Аз също получих имейл от Вас на 21.06. с информация за участие в играта и се оказа, че тя е приключила...

Играта не е е приключила, а е с продължена дата до 25 юни, както е видно в мястото, на което се провежда и в коментара в края на материала