Публикация

Вижте новите си профили в Кредоуеб

Вижте новите си профили в Кредоуеб

CredoWeb вече с нова, по-модерна версия в услуга на своите потребители


В стремежа си да отговаря максимално на очакванията на своите потребители CredoWeb вече има нова, по-модерна версия с подобрени функционалности. Целта е профилите на медицинските специалисти да бъдат още по-атрактивни. Така те ще могат да бъдат лесно откривани от колеги и пациенти.

Как да видя новия си профил?

За да се възползвате от всички опции на системата, трябва да влезете в своя профил. Смяната на старата версия с новата може да е изтрила запаметените данни на браузъра ви за влизане в CredoWeb. Ако сте забравили данните си за вход, добре е да знаете, че имейлът, на който получавате съобщения от CredoWeb, е потребителско име. В случай, че не помните паролата, използвайте опцията „Забравена парола“ (под полето, където се попълват данните за вход).

Като медицински специалист вие имате достъп до специализирана информация, получавате правото да публикувате текстове, снимки, видео и презентации в собствения профил, с които да профилът ви ще бъде откриван като личен сайт „визитка“ в интернет.

Получавате покани за участие в медицински дискусии онлайн в CredoWeb, насочени към вашата специалност. Повечето от тях са затворени и достъпът става само през линк, който получавате на имейла си като покана за включване в дискусията.  

Можете сам да редактирате, променяте или допълвате информацията в профила си:

  • Уверете се, че сте влезнали в профила си (горе вдясно виждате профилната си снимка)
  • Кликнете върху снимката си или върху "Моят профил" в менюто вляво на екрана
  • Кликнете върху елемент, който искате да промените и пишете в полето
  • В случай на затруднения или въпроси, пишете на CredoHelp@credoweb.bg или се обадете на тел. 02 43 97 312, 02 43 97 313 - от 9:00 до 17:30, без събота и неделя.

Можете да публикувате 

Отидете в менюто вляво и намерете опцията Моите новини - Създайте статия. Попълнете във формата текста, сложете заглавия, подзаглавие. Изберете дали желаете статията да е за медицински специалисти или е с общо съдържание. Ако е за медици, посочете към кои специалности е насочена. При общо съдържание изберете една от 280 най-търсени в интернет медицински теми. 

Колкото по-пълен е профилът ви, толкова по-голям е шансът други потребители да ви открият. 

Можете да създавате страница

От менюто вляво на монитора изберете Моите страници - Създайте страница. Изберете какъв тип искате да е тя - на определена тема или на лечебно заведение. При затруднения и въпроси се свържете с нас (контактите по-горе). 

 

Очаквайте още практически съвети как да се възползвате максимално от възможностите на профила си в Кредоуеб!

 

 

Коментари