Публикация

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2017 НА ДУНАВ

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2017 НА ДУНАВ

Бъдете част от най-значимия ежегоден форум, организиран от Българския фармацевтичен съюз - Български фармацевтични дни, който ще се проведе на 23-25 юни 2017 г. в гр. Русе - разположен на високия терасиран дунавски бряг


133 години след основаването на първото аптекарско дружество в България в гр. Русе на 5 март 1884 г., фармацевтична общност е отново в Русе.

Със своята утвърдена роля на културен, търговски и индустриален център в страната, град Русе винаги се е откроявал както заради пионерството при въвеждането на технологични новости още в XIX и XXв., така и с многобройните сгради-паметници на културата, заради които е получил и името „Малката Виена"!

Български фармацевтични дни (БФД) са запазена марка на Български фармацевтичен съюз (БФС). Началото на традицията е поставено още през 1996г. и от тогава форумът се провежда ежегодно, като от 2007 г. придобива популярност под това име и е запазена марка. В духа на поставените традиции събитието се  свързва с честването на Еньовден, 24 юни - професионалният празник на фармацевтите в България.

За 11 пореден път Български фармацевтични дни 2017 ще Ви предоставят възможността да затвърдите контактите си, както и да създадете нови, да споделите Вашият опит и да дискутирате най-важните и актуални теми от областта на фармацевтичната наука и практика.

През годините гости и лектори са били редица представители на най-високите нива на законодателната и изпълнителната власт на Република България, на научната общност, на Фармацевтичната група на ЕС и съсловните организации в здравеопазването от България и други страни – членки на ЕС.

Откриващата церемония на единадесетото издание на Български фармацевтични дни ще се проведе в „Доходното здание“. Сградата представлява ценен архитектурен шедьовър, изграден по проект на виенския архитект Петер Паул Бранк, съчетаваща в себе си над 110 години история, изкуство и култура в сърцето на гр. Русе. Колминацията на изисканата церемония е връчването на годишните награди на Българския фармацевтичен съюз за продукт на годината.

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение ще бъдат разположени в зала "Булстрад арена" гр. Русе.  Достъп до изложението и научната програма имат само регистрирани участници - медицински специалисти и изложители. По традиция Годишната гала-вечер на магистър-фармацевтите в България (вход с покани) ще се проведе на 24 юни вечерта в зала "Булстрад арена".

Новите моменти в единадесетото издание на БФД:

- След успешния опит през 2016 година да отворим част от формата за гражданите и обществото, тази година за първи път ще бъде организирано изложение на открито. Двудневното изложение ще се проведе на 23 и 24 юни в централната градска градина на град Русе, като целта му е да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта като консултант и пазител на общественото здраве.

- В рамките на събитието, на 24 и 25 юни се предвиждат общо  шест сателитни симпозиума, всеки с отделна акредитация и продължителност 45 мин. Не пропускайте да научите за новостите и тенденциите при някои продукти, с което да повишите професионалната си компетентност. Групите са ограничени до 60 души, като всеки участник може да присъства само на един сателитен симпозиум. Участието във втори се допуска само при наличието на свободни места.

- За първа година таксата може да бъде заплатена освен по банков път, чрез Е-pay, както и във всеки офис на Изипей в страната.

 

ПРОГРАМА НА ДУНАВСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2017>>>

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО>>>

КЪМ САЙТА НА СЪБИТИЕТО>>>

Коментари