Публикация

На 24 юни Бургас стана  част от отбелязването на Международния ден на йога

Жители и гости на града, освен че се запознаха  с различни техники и правилно изпълнение на асаните, участваха и в уърк шопове


 Събитието се проведе в  Експозиционен Център Флора в сърцето на Морска градина. Представители на различните школи и клубове в града имаха възможността да  представят своите духовни практики – Рехабилитационна Йога практика ,насочена оздравителна профилактика  за гръбначния стълб и ходилата; Шивананда Йога практика - комплекс от средно натоварващи асани и дихателни практики, последвани от дълбока заключителна релаксация; Детска Йога;  Йога практика за женска енергия и др.

Жители и гости на града, освен че се запознаха  с различни техники и правилно изпълнение на асаните, участваха и в уърк шопове, организирани от мобилната работилница към Лятна Творческа Академия“ Lyoka”.  През целия ден имаха възможност да направят и снимка и диагностика на своята аура и да разберат цвета й, а също и дали имат енергийна защита, пазеща  ги от негативни външни влияния. Изнесени бяха Аюрведа лекции от специалисти в тази област.  Различни Био магазини и ферми представиха своите продукти - олиа и масла, чайове, храни - вегетариански и индийски, рецепти и продукти, част от пътя за постигане на здраве и хармония на тялото, ума и духа.

Коментари