Публикация

Попитайте проф. Михаил Боянов и проф. Димитър Масларов за всичко свързано с диабетната невропатия

Проф. Михаил Боянов и проф. Димитър Масларов отговарят на Вашите въпроси и коментари по темата за диагностика и терапевтичен алгоритъм на пациенти с диабетна невропатия.


Това се случва във виртуалната дискусия "Диабетна невропатия – съвременна диагностика и лечение.

През следващите три седмици, Вие имате възможност да задавате своите въпроси към модераторите, както и да споделяте случаи от практиката.

Включете се и Вие като последвате линка: https://www.credoweb.bg/discussion/102747/diabetna-nevropatiya-savremenno-lechenie-i-diagnostika/discussion и кликнете на бутон "ИСКАМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ"

 

За модераторите: проф. Михаил Боянов е ендокринолог в УМБАЛ Александровска, член на Управителния съвет на Българското дружество по ендокринология, член на Ендокринното общество (САЩ), на Европейската тиреоидна асоциация и на Европейското дружество по ендокринология. Проф. Димитър Масларов  е началник на клиниката по неврология в Първа МБАЛ-София, член на Управителния съвет на Сдружение "Българско дружество по неврология", председател на Софийския клон на Сдружение "Българско дружество по неврология" и на Сдружение "Българско дружество по невропротекция и неврорегенерация".

Коментари