Публикация

Аюрведа е базирана на опита, трупан 5000 години - каза д-р Пахари /ВИДЕО/

Той представи  продуктите на компанията ГУДКЕЪР ФАРМА, подходящи  за различни състояния, без  странични ефекти, носещи на  пациентите скорошна  положителната промяна в състоянието им


Аюрведа и съвременната медицина за "модерните болести" – това беше темата на поредица от лекции, която събра лекари, фармацевти, пациенти с хронични заболявания и хора, които просто искат да променят начина си на живот и мислене.

 

В центъра на събитието беше д-р Дебашиш Пахари ,  който е в топ 5 на Аюрведичните лекари в света и оглавява отдел  "Проучвания и изследвания" на 10 аюрведични болници и 3 500 клиники на Байдианат, Индия.

За разлика от традиционната  медицина, която почива  на клинични изпитания в лабораторни условия, Аюрведа е базирана на опита – така накратко д-р Пахари обясни разликата между западната и източната лечебни системи. Той представи  продуктите на компанията ГУДКЕЪР ФАРМА, подходящи  за различни състояния, без  странични ефекти, носещи на  пациентите скорошна  положителната промяна в състоянието им. Те могат да бъдат намерени в представителния магазин на фирмата в София, на ул. „Кърниградска“ 1 , в обектите от веригата „Ремедиум“, както и в някои други отделни аптеки.

В продължение на 3 дни д-р Пахари проведе пулсова диагностика и консултации с пациенти.

В близко бъдеще се предвиждат периодични здравни беседи с негово участие, а догодина – ново негово  посещение в България.

 

Виже повече във видеото.

Коментари