Публикация

УМБАЛ „Александровска“ ще осигурява медицински грижи за националния отбор по художествена гимнастика

УМБАЛ „Александровска“ ще осигурява медицински грижи за националния отбор по художествена гимнастика

Изпълнителният директор на болницата доц. Костадин Ангелов и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева подписаха договор за сътрудничество, по силата на който болницата ще осигурява 24-часова грижа, медицински тестове и изследвания (при необходимост) за състезателите и треньорите от националния отбор - индивидуално и ансамбъл. 

Президентът на федерацията Илиана Раева не скри радостта си от контракта и сподели, че е изключително горда и щастлива от предстоящото сътрудничество, тъй като, по думите й „Александровска болница е силен и авторитетен партньор, който предлага изключително модерно и качествено здравеопазване с грижа и внимание за пациента и чийто специалисти са международно признати“.

Доц. Ангелов изтъкна, че изпълнението на този договор е огромен престиж за лечебното заведение и увери, че със своя многопрофилен спектър, модерна апаратура и висококвалифициран персонал университетската болница гарантира качеството на медицинските услуги. Изпълнителният директор на здравното заведение допълни, че БФХГ може да разчита на абсолютното, професионално и пълно обезпечаване на здравето и кондицията на гимнастичките от националния отбор на Република България.

Коментари