Публикация

УМБАЛ „Александровска“ ще осигурява медицински грижи за националния отбор по художествена гимнастика

УМБАЛ „Александровска“ ще осигурява медицински грижи за националния отбор по художествена гимнастика

Болницата подписа договор с БФХГ


Изпълнителният директор на болницата доц. Костадин Ангелов и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева подписаха договор за сътрудничество, по силата на който болницата ще осигурява 24-часова грижа, медицински тестове и изследвания (при необходимост) за състезателите и треньорите от националния отбор - индивидуално и ансамбъл. 

Президентът на федерацията Илиана Раева не скри радостта си от контракта и сподели, че е изключително горда и щастлива от предстоящото сътрудничество, тъй като, по думите й „Александровска болница е силен и авторитетен партньор, който предлага изключително модерно и качествено здравеопазване с грижа и внимание за пациента и чийто специалисти са международно признати“.

Доц. Ангелов изтъкна, че изпълнението на този договор е огромен престиж за лечебното заведение и увери, че със своя многопрофилен спектър, модерна апаратура и висококвалифициран персонал университетската болница гарантира качеството на медицинските услуги. Изпълнителният директор на здравното заведение допълни, че БФХГ може да разчита на абсолютното, професионално и пълно обезпечаване на здравето и кондицията на гимнастичките от националния отбор на Република България.

Коментари