Публикация

Единственото в страната Fusion 3D биопсично изследване – революционен хибриден апарат

BiopSee® e най-ново поколение апаратура на Medcom (Германия) за стереотектична таргетирана простатна биопсия, с което в България разполага само Хил клиник.


Биопсията е единственият метод, който с точност може да покаже има ли карцином на простатната жлеза. Случва се обаче в известен процент от случаите резултатите от биопсията да са негативни, а други показатели да сочат риск от злокачествен процес. Поради големият обем на жлезата и механичното й разделяне на учъстъци, от които се взима материал, съществува практически възможност биопсичните проби да се взимат само от зони, незасегнати от рака. Тогава се налагат повторни биопсии, а това носи сериозен дискомфорт на пациента, забавя се лечението. Въпросът с ранната и точна диагностика на рака на простатата вълнува специалистите в целия свят и е много важен за самите пациенти.

 

В момента водещите уролози в света приемат, че най-доброто в ситуацията е да се направи Fusion 3D биопсия. Благодарение на новата апаратура в Хил клиник, уникална за страната, можем да извършваме това революционно изследване и да откриваме „неоткриваеми“ за другите методи случаи на онкологично заболяване на простатната жлеза.

 

Повече информация www.hillclinic.com

Коментари