Публикация

Прегледи в "Пирогов" за усложнения след травми

Прегледи в "Пирогов" за усложнения след травми

Специалистите консултират през целия август, необходимо е предварително записване


Увеличение на случаите на посттравматични усложнения след травма - тази тенденция наблюдават ортопеди и травматолози от „Пирогов“. Ето защо през целия август проф. Асен Балтов, проф. Диян Енчев и доц. Михаил Рашков и техните екипи от университетската болница ще провеждат профилактични прегледи.

По време на Кампанията „Второ мнение за посттравматични усложнения след травма” за консултации към специалистите могат да се обръщат хора, чиито проблеми не отшумяват, въпреки проведено оперативно или неоперативно лечение.

За целта е необходимо пациентите да се запишат предварително на тел. 02/9154 457, всеки делничен ден от 9:00 до 12:00 часа.

Прегледите и консултациите ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък между 10:00 и 15:00 часа в Рапортната зала на травматологичния комплекс, която се намира на втория етаж на централната сграда на университетската болница (над Спешното отделение). 

Пациентите трябва да носят талон за травматолог, издаден от личния лекар, или талон за рентгенови и лабораторни изследвания, които ще се назначат, ако е необходимо.

Коментари