Публикация

Удължава се кампанията с безплатни очни прегледи за възрастни

Удължава се кампанията с безплатни очни прегледи за възрастни

Скринингът се извършва в консултативния кабинет на 4 етаж на очната клиника


Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“ удължава кампанията с безплатни прегледи за хора над 65-годишна възраст, за диагностика, лечение и профилактика на очни заболявания. Направления по НЗОК не се изискват. Скринингът ще продължи до 18 август 2017 г. в консултативния кабинет, който се намира на 4 етаж на очната клиника.

Телефони за записване до 16.30ч.: 02/9230 584 и 02/9230 272.

Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“ обяви безплатни прегледи за хора над 65-годишна възраст още през юли. Поради големия интерес обаче специалистите удължиха кампанията, за да откликнат на нуждите на пациентите.

От безплатните прегледи могат да се възползват както хора, които нямат още открито заболяване, така и такива, които искат да започнат или контролират лечението си. Няма да бъдат връщани и хората, които се интересуват от профилактика на очните болести.

При съмнение за глаукома също можете да се прегледате в специализирания кабинет на същата клиника в УМБАЛ Александровска. Те са предназначени за лица над 60 г., които нямат поставена диагноза. Необходимо е предварително записване на час на тел. 070010126. Обаждането е на цената на градски разговор, като можете да звъните в работни дни между 10 и 17 ч.

Коментари