Публикация

ОП ”ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ” 2014 – 2020 БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА НА ЧЛЕНОВЕ НА АСОЦИАЦИЯТА

ОП ”ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ” 2014 – 2020 БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА НА ЧЛЕНОВЕ НА АСОЦИАЦИЯТА

Събитието е част от програмата на БАЛИ в подкрепа на своите членове


 

На 28 юли 2017 г., Българска асоциация за лекарствена информация проведе работна закуска, за да представи на своите членове възможностите за ЕС финансиране по ОП „Иновации и конкурентоспособност” 2014 – 2020. Партньор на събитието бяха Global Consulting, чийто експерти презентираха условията за кандидатстване и отговориха на всички въпроси на участниците.

Събитието е част от програмата на БАЛИ за подкрепа на своите членове. Освен големите традициони събития в сектор Лекарствени регулации, Асоциацията регулярно организира малки ивенти за презентиране и обсъждане на различни актуални проблеми и теми за сектор фармация.

Същевременно, през есента стартира ежегодният Курс по Лекарствени Регулации, който тази година ще се проведе в три модула:

13.10.2017 – Лекарствени регулации; Клинични изпитвания спрямо Регламент (ЕС) 736; Фалшиви лекарства и въвеждане на Директива 2012/62/ЕС – серилизация; Биоподобни лекарства – взаимозаменяемост; Холистичен маркетинг; Медицински изделия – въвеждане на новото законодателство;

03.11.2017 – Лекарствена безопасност – актуална регулаторна рамка ,част I;

24.11.2017 - Лекарствена безопасност – актуална регулаторна рамка ,част II;

Към момента, местата за участие в първи модул са изчерпани. Все още има единични свободни места за модули 2 и 3. Детайлна програма за събитието и регистрационна форма, могат да бъдат открити на www.badibg.org

Коментари