Публикация

Фармацевт разкрива тъмните тайни на козметичните гиганти

Как ни подвежда козметичната индустрия е онлайн книга, написана от бургазлийката Надя Йорданова - магистър фармацевт и уважаван блогър


Как ни подвежда козметичната индустрия е онлайн книга, която всяка уважаваща себе си, здравето си и финансите си жена, трябва задължително да прочете.

Книгата е написана от бургаския маг.-фармацевт Надя Йорданова, която е автор и на един от най-известните козметични блогове у нас infarmaciq.com.

В своите 45 страници онлайн изданието разкрива:

  • Зaщo нe мoжeм дa имaмe дoвepиe нa eтиĸeт „ĸлиничнo тecтвaн“ в ĸoзмeтиĸaтa?
    Маг.-фарм. Надя Йорданова - автор на книгата
    Маг.-фарм Надя Йорданова
  • Имa ли нaиcтинa paзлиĸa мeждy cĸъп и eвтин козметичен пpoдyĸт?
  • Kaĸ нaшитe лeĸapи (дopи и чecтнитe и дoбpoнaмepeни) бивaт мaнипyлиpaни oт ĸoзмeтичнитe пpeдcтaвитeли?
  • Kaĸ coбcтвeнитe ни възпpиятия ce изпoлзвaт cpeщy нac?
  • Kaĸви ca xлъзгaвитe oбeщaния и пoлyиcтинитe в ĸoзмeтичнитe peĸлaми?
  • Koи ca 23-тe нaй-чecтo изпoлзвaни пoдвeждaщи изpaзи в ĸoзмeтиĸaтa?  

Ако искате да научите отговорите на всички тези въпроси, прочетет първата по рода си книга за козметичната индустрия и как тя влияе на нашите избори.

КАК НИ ПОДВЕЖДА КОЗМЕТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ - БЕЗПЛАТНА ОНЛАЙН КНИГА

Коментари

Анонимен
16 авг 2017 10:41

Вчера и аз я прочетох, а вечерта случайно по TLC попаднах на едно предаване за клиничните изпитвания, в което 6-ма доброволци едва не умряха. Нещо доста се понаплаших...Явно ще се минава на домашни билки и помади.

Анонимен
16 авг 2017 10:25

Изчетох книгата на един дъх и съм във възторг! Иска ми се да присъства във всеки дерматологичен кабинет и до витрините с козметичните продукти! Сама авторката обявява, че това, което написала е малка част. Много ми се иска и й пожелавам да направи и 2-ро, 3-то и още продължения на книгата. Малко са хората, които се осмеляват да кажат истината, а в книгата на маг.фармацевт Йорданова тя е написана достъпно и аргументирано! 

Анонимен
28 сеп 2017 14:59

Няма как въпросната книга да присъства в дерматологичните кабинети - нали именно дерматолозите имат съществен принос в разпространението на какви ли не заблуди...


Инфармация е единствения блог за козметика, който се осмелява да каже истината. Правят ни на маймуни и ни лъжат безобразно - и козметичните и фармацевтичните компании и лекарите и аптекарите..всички. А ние слепците им пълним джобовете като си мислим, че правим нещо добро за себе си.