Управител на аптека – гр. София
Управител на аптека – гр. София
Управител на аптека – гр. София
Трудова Борса
Трудова Борса
Страница
Управител на аптека – гр. София

Управител на аптека – гр. София

За позицията са подходящи кандидати с висше фармацевтично образование, познаващи работните процеси в аптека

Аптеката работи с всички видове лекарства (по лекарско, вкл. наркотични и опиатни и без лекарско предписание), хранителни добавки, медицински изделия, козметика, санитария. Работи с НЗОК. 

Разчитаме на професионална консултация на пациентите си. Поддържаме контакт с водещи лекари в околността, разполагаме със съвременен софтуер с периодична актуализация и достъп до много информация, от значение особено за току-що завършил фармацевт. 

Управителят на аптеката ще е отговорен за управлението на всички процеси в една аптека - управление на екип, на процесите по снабдяване и отпускане на продуктите в аптеката, изготвяне на справки и отчети, контрол и поддържане на връзка с доставчици, клиенти и други.

Предлагаме: 
-    работа в млад и динамичен екип;
-     трудов договор;
-     конкурентно възнаграждение.

Изискваме:
-    висше фармацевтично образование (магистър);
-     познаване на работните процеси в една съвременна аптека – познаване на продуктите (лекарства и нелекарствени продукти), умения за отпускане на лекарства по НЗОК, свободна продажба, контролиране на лекарски предписания, подаване на заявки, контрол върху завеждането на стока, наставничество на стажант-фармацевти;
-    добра компютърна грамотност;
-     отлични комуникативни умения, инициативност, самоорганизираност, отговорност и желание за учене и за работа.

Месторабота: гр. София, кв. Обеля

Ако нашето предложение Ви интересува, моля, изпратете подробна автобиография онлайн или се обадете за въпроси на тел. 0876 757 881.

За да кандидатствате по тази обява, натиснете тук!

Реклама

Мнения