Публикация

Управител на аптека – гр. София

Управител на аптека – гр. София

За позицията са подходящи кандидати с висше фармацевтично образование, познаващи работните процеси в аптека


Аптеката работи с всички видове лекарства (по лекарско, вкл. наркотични и опиатни и без лекарско предписание), хранителни добавки, медицински изделия, козметика, санитария. Работи с НЗОК. 

Разчитаме на професионална консултация на пациентите си. Поддържаме контакт с водещи лекари в околността, разполагаме със съвременен софтуер с периодична актуализация и достъп до много информация, от значение особено за току-що завършил фармацевт. 

Управителят на аптеката ще е отговорен за управлението на всички процеси в една аптека - управление на екип, на процесите по снабдяване и отпускане на продуктите в аптеката, изготвяне на справки и отчети, контрол и поддържане на връзка с доставчици, клиенти и други.

Предлагаме: 
-    работа в млад и динамичен екип;
-     трудов договор;
-     конкурентно възнаграждение.

Изискваме:
-    висше фармацевтично образование (магистър);
-     познаване на работните процеси в една съвременна аптека – познаване на продуктите (лекарства и нелекарствени продукти), умения за отпускане на лекарства по НЗОК, свободна продажба, контролиране на лекарски предписания, подаване на заявки, контрол върху завеждането на стока, наставничество на стажант-фармацевти;
-    добра компютърна грамотност;
-     отлични комуникативни умения, инициативност, самоорганизираност, отговорност и желание за учене и за работа.

Месторабота: гр. София, кв. Обеля

Ако нашето предложение Ви интересува, моля, изпратете подробна автобиография онлайн или се обадете за въпроси на тел. 0876 757 881.

За да кандидатствате по тази обява, натиснете тук!

Коментари