Публикация

Розовият кемпер на Една от 8 идва в КОЦ - Пловдив

Розовият кемпер на Една от 8 идва в КОЦ - Пловдив

В помощ на жените с рак на гърдата


Розовият кемпер на фондация Нана Гладуиш Една от 8 ще посети КОЦ – Пловдив на 11 септември, понеделник, за да подкрепи жените с рак на гърдата. Кемперът ще бъде ситуиран на паркинга на Втора база /бул. „Александър Стамболийски” 2А/ от 11 до 13 часа.  На разположение на пациентите на КОЦ – Пловдив и на техните близки на място ще бъде психологът на организацията Антонина Топалова.

 

Две от дамите - Вера и Диана, от първо лице могат да дадат съвети на жените, които в момента преминават през диагнозата. Гримьорът Лъчезара ще помогне за професионалното заличаване на следите от лечението, акулинарният блогър Толик ще направи вкусни хапки и ще посрещне пациентите с кафе.

 

„Розов кемпер на Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В рамките на 6 месеца той ще обиколи  25 града в страната и главни онкологични болници. Началото бе дадено през юли. Дейностите, които се предлагат Розовия кемпер са: индивидуални информационни и практически консултации,  индивидуални психологически консултации, техники за справяне със стреса, съвети за хранене по време на лечение, арт-терапии,  групови занимания, съвети от професионален гримьор, раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата, приготвяне на полезнии и вкусни храни от кулинарен блогър в кухнята на кемпера.

Коментари