Публикация

Безплатни прегледи и консултации в МБАЛ „Св. София“

Безплатни прегледи и консултации в МБАЛ „Св. София“

Поредица от инициативи, посветени на празника на болницата – 17 септември – ден на света София мъченица и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов


На 18 септември ръководството на болница „Света София“ обявява Ден на отворени врати. На разположение на пациентите за безплатни прегледи и консултации, от 8:30 до 12:30 часа, ще бъдат водещи лекари от следните специалности:

- акушерство и гинекология;
- ортопедия и травматология;
- кардиология;
- клинична хематология;
- неврология;
- очни болести;
- хирургия;
- физиотерапия и рехабилитация.

Необходимо е само предварително записване на телефоните на болницата -  02/8184600 и 02/8184608. Желателно е да носите със себе си медицински документи, които удостоверяват здравословното Ви състояние. Ако по време на прегледа се наложи назначаването на изследвания, те ще бъдат извършени по ценоразписа на лечебното заведение.

Отново на 18 септември започва инициативата „Здрави Заедно“ - серия от безплатни лекции/беседи за здравословен начин на живот и превенция. Водени от разбирането, че профилактиката е от съществено значение за здравето, специалистите на лечебното заведение ще предадат опита и познанията си на всички желаещи. Първата от поредицата лекции/беседи ще се проведе от 16:00 часа на 18 септември.

Д-р Десислава Въргулева - тема: „Женска консултация – здраве за бъдещи майки”.
Лидия Петкова – тема: „Здравословен начин на живот – преди и след раждането”.

Очакваме ви в заседателната зала на 1-вия етаж, след предварително записване на тел. 02/8184600. Местата са ограничени.

Коментари