Публикация

НАБЛИЖАВА XI СОФИЙСКИ СИМПОЗИУМ ПО РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА

НАБЛИЖАВА XI СОФИЙСКИ СИМПОЗИУМ ПО РЕПРОДУКТИВНА МЕДИЦИНА

Научният форум ще се проведе на 20 – 21 октомври 2017 г. в хотел „Маринела“, София.


Регистрирайте се за XI Софийски симпозиум по репродуктивна медицина. Научният форум ще се проведе на 20 – 21 октомври 2017 г. в хотел „Маринела“, София.

Събитието се организира от Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев “. И тази година Ви очаква богата научна програма с участие на водещи чуждестранни и български лектори от областта на репродуктивната медицина, феталната медицина, акушерството и гинекологията и оперативната гинекология.  

Заедно с изключително богатите теми-презентации и интересни казуси от медицинската практика програмата включва специална сесия за акушерки (вижте допълнителна информация в предварителната програма), телемедицина – операция, излъчвана на живо от операционните на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, практически семинари по фетална медицина и директно включване на пионера на феталната медицина проф. Кипрос Николаидес от Лондон. Информация за минали издания на Софийския симпозиум по репродуктивна медицина можете да намерите, като последвате линка: https://goo.gl/956vdd.
 

Вижте предварителната научна програма ТУК.
 

Регистрирайте се директно за научния форум ТУК.

Коментари