Публикация

В сезона на вирусите и настинките, аптеки „Фаркол“ обявиха топ цени на сезонни медикаменти

В сезона на вирусите и настинките, аптеки „Фаркол“ обявиха топ цени на сезонни медикаменти

Намаленията важат за целия месец октомври и стигат до – 25%


Преходният есенен сезон, в съчетание с отслабените ни защитни сили дават добра среда за вирусни атаки. В избора на най-подходящи продукти, които да им противодействат и на ценни съвети за профилактика може да разчитате на вашия личен лекар или доверен фармацевт.

В аптечна верига „Фаркол“ винаги са държали на индивидуално отношение и изграждане на доверие с пациента. Там ще получите професионален съвет и грижа да се чувствате комфортно и здрави.

Следвайки това си призвание, аптеки „Фаркол“ обявиха топ цени на едни от най-популярните сезонни медикаменти. Намаленията важат за целия месец октомври и стигат до – 25%. Сред „СУПЕР ОФЕРТИТЕ“ са таблетки за гърлобол „Анзибел“, сашета „Диалгин“ при болка и температура - за деца и възрастни, капсули „Респигард“ за подсилване на имунната система, капки при хрема и ринит „Ксилометазолин“ - за деца и възрастни, сашета „Флудрекс Хот Дринк“ при простудни и вирусни заболявания и др. Всички те са на промоционални цени до 31 октомври. Част от хомеопатичната серия на българския производител „Белл Хомеопатия“ също е на преференциални цени. Този месец са включени продуктите „Имунобел“ - за повишаване на имунитета, „Мигранбел“ - при главоболие и мигрена и „Слимбел“ - за отслабване, целулит и стрии.

В рубриката „ТРИ НА ТОП ЦЕНИ“ са фиксирани „Допелхерц витамини А-Я + Омега 3“ , „Магнезий плюс Калций“ на същата марка, както и супер изгодното предложение – апарат за кръвно налягане Тенсовал Комфорт автомат „Хартман“ с адаптор.

По повод 12 октомври – Световен ден за борба с артрита, целият месец на специална цена ще бъде „Допелхерц актив за стави“.

Цените на намалените продукти може да видите на www.farkol.bg, на фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“ или на място в обектите. Наред с 6-те бургаски аптеки, този месец в промоциите се включват и аптеките на веригата в Малко Търново и Българово.

Коментари