Публикация

Педиатрите в МБАЛ „Централ Хоспитал“ с денонощни консултации

Родителите могат да звънят на тел: 0877/491-701


Педиатрите в МБАЛ „Централ хоспитал“ в Пловдив ще дават денонощно консултации на семейства, чиито деца имат здравословни проблеми. За целта екипът предоставя на пациентите тел: 0877/491-701, на който специалистите ще отговарят по 24 часа 7 дни в седмицата.

„Видяхме колко беше голям интересът към безплатните прегледи за деца, които колегите проведоха в края на септември със съдействието на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан. Тогава значителен брой семейства потърсиха помощ от детските лекари по телефона, съобщи управителят на болницата д-р Надежда Крумова. – Затова решихме да предоставим на родителите възможността да контактуват с нашия екип по този начин, за да са спокойни, че имат непрекъснат достъп до високо квалифицирана медицинска помощ.“

Малките пациенти, които са в по-тежко състояние по преценка на лекаря ще бъдат довеждани за преглед на място, а при необходимост и хоспитализирани. Болницата разполага с модерно оборудвани лаборатории и други диагностични звена за изследване на заболелите деца.

 

Коментари