Публикация

РЕВЮ СПЕКТАКЪЛ С ОЧИЛА В ПОДКРЕПА НА ЗДРАВНА КАУЗА

Невяна Владинова и Катрин Тасева ще се включат със съчетание, специално създадено за събитието


 

Както всяка година, така и тази, в разгара на Националната кампания  за профилактика на детското зрение,  KWIAT организира ревю спектакъл, в което изявени спортисти и светски личности  ще дефилират с очила. Те искат чрез многото си последователи и почитатели да станат посланици на апела за редовна грижа към детското зрение още от най-ранна възраст. Ревюто е на  11.10.2017г. в Park Center Sofia. Звездите на българската  художествена гимнастика  Невяна Владинова и Катрин Тасева ще се включат със съчетание, специално създадено за събитието.  Йордан Йовчев и Тереза Маринова са другите известни спортисти, световни и олимпийски шампиони, които подкрепят инициативата. Евгения Калканджиева,  Гери Дончева и още много светски личности ще излязат пред публика този път не за да презентират нова модна линия, а за да подкрепят здравна кауза. Талантливите деца от Арт компания “Нови звезди” ще открият и закрият събитието с две емоционални музикални изпълнения.

 

            На място ще бъде извършван безплатен очен скрининг и присъстващите ще могат да се възползват от него, а родителите да се уверят как протича и да заведат децата си до 30 октомври в някоя от 150-те оптики и медицински центрове, партньори на кампанията.

 

          Националната кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение се организира за пета поредна година . Всичко за нея може да намерите ТУК.

Коментари