Публикация

Сребърната вода върши чудеса за здравето

Сребърната вода върши чудеса за здравето

"Сребърните хора" увеличават цифрата на хронично болните, според твърденията на руски професор


Професорът от Московската медицинска академия проф. Юрий Улянов, д.м.н., близо три десетилетия прилага нестандартни практики в диагностиката и лечението на проблеми свързани от сферата на УНГ. Руският лекар провел редица изследвания, в които наблюдавал деца и възрастни и въз основа на тях направил нестандартното откритие,  че една част от хората са сребърно-зависими. Тези сребърно-зависими той нарекъл "сребърни хора" и според него те представляват около 40% от населението".  Имунната система на сребърните хора, според специалиста, за да функционира,  се нуждае от по-голямо количество сребърни йони. Това е и причината, когато при тях се провежда стандартно лечение, то да не дава нужните резултати и болестта им да хронифицира. Т.е. висок процент от хронично болните хора са "сребърни хора".

Улянов изследвал 87 жени, които носят само сребърни украшения. На база на авторска негова методика той установил, че при всички тези жени пробата за зависимост от сребро е положителна. Също така въз основа на наблюденията си, той доказал, че при някои хора колоидното сребро не действа просто, защото е необходимо дозата да е по-голяма.  

Руският лекар е защитник на позицията, че среброто трябва официално да се признае за елемент, влизащ в състава на най-важните тъкани и органи на човешкия организъм. Среброто участва в обменните процеси и поради тази причина организмът има нужда от набавянето на сребърни йони отвън.

Лечение със сребърна вода

Регулярната употреба на вода със сребърни йони (0,01 мг/л–0,1мг/л) гарантира обезпечаването на структурните потребности на организма на сребърно-зависимите хора. Профилактично ученият препоръчва да се правят отвари, с които да се промива гърлото под формата на гаргара. Впръскана в носа сребърната вода унищожава намиращите се в носоглътката патогенни вируси и е добра профилактика срещу вирусни и простудни инфекции. Когато обаче се касае за лечение, то, според проф. Улянов, дозите трябва да са в 3-4 пъти по-високи сребърни концентрации на разтвора.

Според специалиста  остра хрема и болки в гърлото със сребърна вода се лекуват за 1-3 дни. Руският медик препоръчва носенето на сребърни бижута, защото те действат благоприятно върху целия организъм, особено ако са в допир с тялото. Същото важи и за хранене в сребърни съдове със сребърни прибори, както и за използване на шампоани, душ гелове, лосиони за тяло, които съдържат сребърни йони. 

Коментари