Публикация

КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА “ДИАБЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ”

“Национална Асоциация на Децата и Младите Хора с Диабет”,организира конкурс за есе на тема “Диабетът през моите очи” и кани за участие всички, които са засегнати или имат отношение към бича на съвремието “ДИАБЕТ”.


Конкурсът се организира по повод 14 ноември Световен ден на борба с диабет.Този конкурс ще помогне на всички, които са засегнати пряко или косвено от този неканен гост -“Диабета”. Ще даде възможност на всеки да изкаже своята гледна точка, знание и как вижда справянето с този толкова сериозен Световен проблем.

 

В КОНКУРСА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ :
– хора с проблема ДИАБЕТ
– хора без проблема ДИАБЕТ


ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
Всяко конкурсно есе трябва да бъде в размер 2- 4 страници /стандартни печатни/. Есето да бъде придружено с информация за автора – трите имена, адрес за кореспонденция, телефон, e-mail.


Участниците в конкурса могат да изпращат своите творби до 24.10.2017г., на хартия в плик на адрес: ул.”Парчевич”№17 гр.София, или на е- mail: nadd.2006@abv.bg

 

НАГРАДИ
На спечелилите – I;II;III-то място ще бъдат връчени парични награди с грамота, а на всички участници в конкурса ще бъдат връчени грамоти.


ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:
Най-добрите есета ще бъдат обявени на 14 ноември 2017г. /Двореца на щастливите хора- София / , по случай Световния ден на борба с диабета, в присъствието на журито, сред които ще бъде алпиниста и наш приятел Боян Петров.

 

Елисавета Котова

0888/566 055

 

Коментари