Публикация

Д-р Магдалена Баймакова с приз за дигитално активен лекар за 2017 г.

Наградата бе връчена от CredoWeb на церемонията на БЛС Лекар на годината


 

Д-р Магдалена Баймакова, гл. асистент в Клиниката по инфекциозни болести във ВМА спечели приза Дигитално активен лекар на 2017 г. Повод за номинирането й стана активността й в най-голямата платформа за здравеопазване в България CredoWeb.

Тя беше отличена заради 60 професионални публикации, над 200 последователи на профила й в платформата, активна комуникация с колеги и системно участие в научни дискусии.

"Д-р Баймакова успява да помогне на  пациентите не само по традиционния за един специалист начин, а и онлайн - чрез професионалните си статии в платформата. Тя се отличава и сред колегите си с активната си лекарска позиция", заяви Лиляна Филипова, мениджър Ключови клиенти на CredoWeb.

"CredoWeb e изключително полезен инструмент за всеки съвременен специалист, който иска да се развива. Ако някой си мисли, че може да успее бързо и без никакви усилия, няма как да му се получи. - каза по време на награждаването д-р Баймакова. - Удовлетворена съм и защото публикациите ми в платформата станаха повод много пациенти да ме потърсят за помощ и съвет."

Наградата, която д-р Баймакова получи от CredoWeb, е ваучер за пътуване в избрана от нея дестинация и грамота.

 

Коментари

Петър  Галев
20 окт 2017 16:55

Поздрави за прекрасния лекар и човек д-р Баймакова! Благодарност за отзивчивостта ѝ към пациентите, в която лично имах възможност да се уверя, когато я потърсих по спешност за помощ и съвет! Със сигурност д-р Баймакова е от хората, които ни дават увереност, че имаме бъдеще и в България.