Публикация

Болницата в Поморие възстановява дейността си

Болницата в Поморие възстановява дейността си

Приемът на пациенти е подновен, работи и Клиничната лаборатория към здравното заведение


От днес, 23 октомври, Многопрофилната болница в Поморие възстановява дейността си, съобщават от общината.

Подновява се работата на Клиничната лаборатория към лечебното заведение, което е дало основание на управителя на болницата д-р Женя Караилиева да издаде заповед за възстановяване приема на пациенти.

Отделенията започват прием в 12:00 часа, защото ни е нужно технологично време за оформяне на необходимите документи, а не желаем да губим цял ден преди да започнем работа с пациенти”, коментира д-р Караилиева.

Отварянето на болницата за пациенти е в резултат на няколкодневно търсене на решение от страна на кмета Иван Алексиев и от ръководството на здравното заведение. Над 4000 са събраните подписи в нейна защита, като подкрепа се очаква и от общините Несебър и Руен, изтъкват от Община Поморие.

Искрено благодаря на съгражданите ми за оказаната подкрепа, която ме задължава, но и стимулира занапред. Самочувствието, че зад мен, в тази борба, стоят хиляди хора ми дава надежда, че пътят пред нас, макар и труден, е верният. Но най-вече благодаря на лекарите и на персонала на болницата, защото те отново направиха компромис със себе си в името на нашата обща кауза. Благодаря, заяви кметът Иван Алексиев.

Коментари