Публикация

Безплатни прегледи за рак на гърдата във Варна

Безплатни прегледи за рак на гърдата във Варна

Необходимо е предварително записване на час по телефона


Прегледи за рак на гърдата без такса и направление ще проведат в Аджибадем Сити Клиник - Варна на 31 октомври и 3 ноември.

Най-новият специалист на лечебното заведение д-р Вълкан Иванов ще приема пациенти от 14:00 до 18:00 часа, след предварително записване на час на тел. 0700 33 900 или 0892 202 080.

Желателно е за по-пълна диагноза пациентките да имат направена ехография на млечни жлези или мамография. Тези, които нямат такива изследвания, могат да си ги направят в клиниката, която разполага с модерна техника и опитни специалисти по образна диагностика, изтъкват от здравното заведение.

Д-р Иванов е специалист по обща хирургия и консултант по онкопластична хирургия на гърдата във Великобритания. Той познава в детайли най-новите методи за диагностика, лечение и реконструкция на гърдата при това заболяване, което бележи ръст през последните години. Младият лекар е най-новото попълнение на екипа на варненската клиника и приема пациенти всеки вторник и петък следобед.

Профилактичните прегледи и ранната диагностика на онкологичната болест са предпоставка за успешно излекуване на пациентките. Те са препоръчителни за жени на всички възрасти, които са отговорни за своето здраве, допълват от Аджибадем Сити Клиник – Варна.

Коментари