Публикация

Mesoestetic България проведе своето годишно обучение

Mesoestetic България проведе своето годишно обучение

Темата на обучението беше „Новости в естетичната козметология“. Наши гости бяха Оксана Шадрина - международен обучител на Мesoestetic, и доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести


Ежегодното обучение за козметици, организирано от българското представителство на Mesoestetic Pharma Group, се проведе в резиденция „Анастасия“ в София. Темата на обучението беше „Новости в естетичната козметология“.  Наши гости бяха Оксана Шадрина - международен обучител на Мesoestetic, и доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести, преподавател към Медицинския университет в Плевен, дългогодишен партньор на mesoestetic в България и доказан експерт в областта на естетичната дерматология.

 

Обучението протече при много голям посетителски интерес. Участваха над 50 козметици и дерматолози, които са дългогодишни клиенти, работещи с mesoestetic в България. Те имаха възможността да обогатят своите знания и умения, да добавят новости към предлаганите от тях услуги и продукти. Присъстваха и потенциални нови клиенти, които се запознаха в детайли с предлаганите от mesoestetic възможности за цялостно третиране на лицето и тялото, които включват както професионални грижи и процедури, така и продукти за домашна употреба.

 

Интересът беше голям именно защото бяха представени много полезни и интересни терапии за акне, хиперпигментация и Anti-ageing терапии. Бяха демонстрирани нови методи и нови продукти. След успешното преминаване на обучението участниците получиха и специални сертификати за работа с представените продукти.

 

Темите, които бяха разгледани по време на уъркшопа, бяха следните:

•          Приложение на монофазни и комбинирани пилинги

•          Нови коктейли за мезотерапиия

•          Комбинирани методики за обновяване, подмладяване, депигментиране и лифтинг технологии

•          Нови козметични терапии

•          Употреба на Cosmelan и Dermamelan – най-добрия метод за лечение на мелазма и хлоазма и трайно депигментиране

•          Нов мезокарбокси пистолет MCT Injector от Мезоестетик. Уникален инжекционен пистолет, който комбинира две допълнителни техники в едно устройство: мезотерапия и карбокситерапия. Това удобно, универсално медицинско устройство включва високотехнологични функции (цветен дисплей с висока разделителна способност, 20-часов живот на батерията, осветление на третираната зона, микромасаж), за да се гарантира оптимален контрол по време на лечението.

•          Практически демонстрации

 

Г-жа Грети Гарсия, собственик на компанията Космосаенс, която представя на българския пазар световноизвестната испанска марка Mesoestetic, сподели - „Изключително бях изненадана и очарована от присъствието на всички тези специалисти и дерматолози и, разбира се, на нашите партньори от Сърбия. Развълнувана съм, окрилена съм, амбицирана съм, щастлива съм, че събитието протече толкова успешно и че успяхме да представим новостите и тенденциите в естетичната медицина. Много благодаря на всички за присъствието и интереса!“

 

Харесайте нашата страница във  Mesoestetic България

Коментари