Mesoestetic България проведе своето годишно обучение
Mesoestetic България проведе своето годишно обучение
Mesoestetic България проведе своето годишно обучение
Mesoestetic България
Mesoestetic България
Козметика
Mesoestetic България проведе своето годишно обучение

Mesoestetic България проведе своето годишно обучение

Темата на обучението беше „Новости в естетичната козметология“. Наши гости бяха Оксана Шадрина - международен обучител на Мesoestetic, и доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести

Ежегодното обучение за козметици, организирано от българското представителство на Mesoestetic Pharma Group, се проведе в резиденция „Анастасия“ в София. Темата на обучението беше „Новости в естетичната козметология“.  Наши гости бяха Оксана Шадрина - международен обучител на Мesoestetic, и доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести, преподавател към Медицинския университет в Плевен, дългогодишен партньор на mesoestetic в България и доказан експерт в областта на естетичната дерматология.

 

Обучението протече при много голям посетителски интерес. Участваха над 50 козметици и дерматолози, които са дългогодишни клиенти, работещи с mesoestetic в България. Те имаха възможността да обогатят своите знания и умения, да добавят новости към предлаганите от тях услуги и продукти. Присъстваха и потенциални нови клиенти, които се запознаха в детайли с предлаганите от mesoestetic възможности за цялостно третиране на лицето и тялото, които включват както професионални грижи и процедури, така и продукти за домашна употреба.

 

Интересът беше голям именно защото бяха представени много полезни и интересни терапии за акне, хиперпигментация и Anti-ageing терапии. Бяха демонстрирани нови методи и нови продукти. След успешното преминаване на обучението участниците получиха и специални сертификати за работа с представените продукти.

 

Темите, които бяха разгледани по време на уъркшопа, бяха следните:

•          Приложение на монофазни и комбинирани пилинги

•          Нови коктейли за мезотерапиия

•          Комбинирани методики за обновяване, подмладяване, депигментиране и лифтинг технологии

•          Нови козметични терапии

•          Употреба на Cosmelan и Dermamelan – най-добрия метод за лечение на мелазма и хлоазма и трайно депигментиране

•          Нов мезокарбокси пистолет MCT Injector от Мезоестетик. Уникален инжекционен пистолет, който комбинира две допълнителни техники в едно устройство: мезотерапия и карбокситерапия. Това удобно, универсално медицинско устройство включва високотехнологични функции (цветен дисплей с висока разделителна способност, 20-часов живот на батерията, осветление на третираната зона, микромасаж), за да се гарантира оптимален контрол по време на лечението.

•          Практически демонстрации

 

Г-жа Грети Гарсия, собственик на компанията Космосаенс, която представя на българския пазар световноизвестната испанска марка Mesoestetic, сподели - „Изключително бях изненадана и очарована от присъствието на всички тези специалисти и дерматолози и, разбира се, на нашите партньори от Сърбия. Развълнувана съм, окрилена съм, амбицирана съм, щастлива съм, че събитието протече толкова успешно и че успяхме да представим новостите и тенденциите в естетичната медицина. Много благодаря на всички за присъствието и интереса!“

 

Харесайте нашата страница във  Mesoestetic България

Прикачени файлове

Оксана Шадрина - международен обуч...

Мнения