Публикация

 „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА

 „Малки български хора” с безплатни прегледи във ВМА

Приз „Добро сърце” получи полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски


Приз „Добро сърце“ получи полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, ВРИД началник на Военномедицинската академия, от националната организация „Малки български хора”.

 

„Изразяваме нашата признателност и искрена благодарност към ВМА за безотказното медицинско обслужване на членовете на националната организация „Малки български хора”, за полаганите грижи и уважение.

 

„Благодаря ви, че сте част от нашите приятели с големи сърца, които винаги откликват и спомагат за решаването на нашите медицински проблеми”, заяви инж. Светослав Чернев, президент на организацията, връчвайки приза на проф. Мутафчийски. 

 

ВМА и националната организация „Малки български хора” подписаха меморандум за подкрепа. Във връзка със Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст, лечебното заведения организира Ден на отворените врати за малките хора, в рамките на който те ще преминат през медицински прегледи при редица специалисти в областта на ортопедията, неврохирургията, кардиологията, УНГ.

 

Преди да започнат консултациите с медиците, членовете на организацията се срещнаха с ръководството на болницата и получиха уверението, че винаги могат да разчитат на Военномедицинската академия.

Коментари